Риба його мрії: у Дніпрі чоловік виловив 50-кілограмового сома-"людожера"

17 грудня 2021, 09:11
Чоловік особливо зазначив, що спершу вистрілив у сома за допомогою гарпуна. Після чого гігантська риба почала тягнути його на глибину - в річкові холодні хвилі.
Сома
у Дніпрі чоловік виловив 50-кілограмового сома -"людожера" / facebook.com/alexandr.gromadskiy

У Дніпрі рибалці Олександру громадському вдалося зловити гігантського "сома-людожера" вагою близько 50 кілограм. Фотографії улову він виклав на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

"Монстра кожен день не зустрінеш, тому доводиться часто робити спроби, ось і цього разу я відправився на підводне полювання в межах міських пляжів, поки закритий купальний сезон", — розповів рибалка.

Чоловік додав, що вистрілив у сома за допомогою гарпуна, після чого той почав тягнути його на глибину. Коли рибалка намагався впоратися з сомом, то риба у відповідь схопила його за одну з ласт. І та негайно лопнула.

відео дня

"Не вдаючись у подробиці, скажу, що зустріти "сома-людожера" вдалося на поглибленні, яке починалося саме за кромкою купальної зони", — розповів він.

Риба його мрії: у Дніпрі чоловік виловив 50-кілограмового сома-'людожера'


читайте такожНа березі Чорного моря виявили перевернутий човен з тілами рибалок

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що 22-річний житель Львова Назар Боженко переміг у чемпіонаті з рибної ловлі, який нещодавно відбувся в Болгарії.

Учасники чемпіонату з лову риби спінінгом з берега, які проходили на гірській річці Вачер, змагалися не тільки за кількість улову, а й правильність цієї процедури.

В цілому, українські рибалки перемогли в загальнокомандному заліку, а Боженко став абсолютним чемпіоном світу з лову форелі.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти