Керівництво України втікати не збирається, а втрати РФ будуть тільки збільшуватися - Подоляк

25 лютого 2022, 19:44
Радник глави ОП розповів про обстановку в країні, а президент України опублікував підтвердження того, що влада не кидає країну.
Керівництво України втікати не збирається, а втрати РФ будуть тільки збільшуватися - Подоляк
Керівництво України знаходиться в Києві / скріншот

Російські війська, що атакували Україну, взяли оперативну паузу і здійснюють перегрупування сил, але позиційні бої тривають практично по всій країні поблизу кордону з Російською Федерацією і Білоруссю.

Про це заявив радник керівника офісу Президента Михайло Подоляк на брифінгу в офісі Глави держави.

Головне з його виступу:

відео дня
  • Контроль над значною частиною території, по якій припали безпосередні удари РФ, збережений.
  • Враховуючи співвідношення військових сил України і Росії – ми тримаємося дуже ефективно.
  • Ключове завдання Москви - здавити Київ і основні міста сходу і Півдня України. І тактика, яку обрала Росія - вона вже частково терористична: коли обстрілюються житлові квартали, навіть дитячі садки.
  • У Росії дві мети: знищити політичне керівництво країни, тим самим посиливши панічні настрої в країні - і на цьому тлі створити тимчасову адміністрацію.
  • Найскладніша ситуація у нас на сьогодні в харківському напрямку, в Сумській області і на півдні країни – де йдуть досить важкі бої.
  • Сьогодні вдень ми отримали інформацію про загибель понад 1000 військовослужбовців країни-агресора... І втрати з боку Росії будуть тільки збільшуватися.
  • Президент і головнокомандувач армії України Володимир Зеленський і керівництво країни на місці і продовжують ефективно керувати країною.

Те, що керівництво України збігати нікуди не збирається, підтвердив і Володимир Зеленський, який записав відеопідтвердження.

Нагадаємо, раніше генпрокурор Ірина Венедиктова повідомила, що російська армія обстріляла селище Ворзель у Бучанському районі неподалік Києва. Під час обстрілу окупанти потрапили в дитбудинок, в якому перебували 50 дітей.

Раніше повідомлялося, що в місті Охтирка Сумської області російські окупанти обстріляли дитячий садок. Є постраждалі, в тому числі і діти.

Крім цього, жителів району Оболонь у Києві закликали не залишати своїх будинків і не виходити на вулицю через можливе наближення бойових дій. Єдиним винятком може бути необхідність переміщення в Укриття в разі включення сигналу "Повітряна тривога".

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти