Наближаються бої: жителів Оболоні в Києві закликали не виходити з дому

25 лютого 2022, 12:35
433
На вулицю можна буде вийти лише у разі необхідності піти в укриття, якщо звучатиме сигнал "Повітряна тривога".
Наближаються бої: жителів Оболоні в Києві закликали не виходити з дому
Жителів Оболоні в Києві закликали не виходити з дому/ typical.kiev.ua

Жителів столичного району Оболонь закликали не покидати своїх домівок і не виходити на вулицю через можливе наближення бойових дій.

Зазначається, що наближається ворог. Про це повідомляє пресслужба Київської міської держадміністрації з посиланням на Департамент муніципальної безпеки.

"Будь ласка, будьте пильні та залишайтеся в приміщеннях – вдома або в укриттях. Виходити на вулицю зараз дуже небезпечно у зв’язку із наближенням ворога", – йдеться у повідомленні.

відео дня

Єдиний виняток – ситуація, коли лунає сигнал "Повітряна тривога" і необхідно бігти в укриття.

"Єдиним винятком може бути необхідність переміщення в укриття у разі ввімкнення сигналу "Повітряна тривога". Перебуваючи вдома тримайтеся подалі від вікон", – наголошує міська влада.

Раніше радник глави МВС Антон Геращенко заявив, що план Росії в тому, щоб прорватися танковими колонами до Києва з боку Іванкова та Чернігова. Він зазначив, що "найважчий день буде сьогодні".

Також повідомлялося, що у бік Києва рухаються російські танки, біля смт Іванків зав'язався бій. Там українські захисники підірвали міст.

На Оболоні уже були зафіксовані ворожа ДРГ і танки. При цьому танк переїхав автомобіль з людиною – пенсіонеру, який був за кермом авто, вдалося вижити. Також очевидці повідомляли, що окупанти потрапили з танка в будівлю житлового будинку.

Пізніше стало відомо, що одягнених у форму ЗСУ диверсантів на Оболоні у Києві знешкоджено, проте катається ще одна одиниця бронетехніки.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти