Путін виступив з брехливою агресивною промовою в стилі Гітлера

25 лютого 2022, 18:54
Путін заявив, що основні зіткнення російської армії на території України "відбуваються не з регулярними українськими військами, а з націоналістичними формуваннями".
путина
Володимир Путін / скріншот

Президент країни-агресора Володимир Путін у зверненні до росіян назвав керівництво України "зграєю наркоманів і неонацистів", а українських патріотів, що захищають свою Батьківщину від росіян, – "націоналістичними формуваннями".

При цьому Путін заявив, що" основні зіткнення "російської армії на території України"відбуваються не з регулярними українськими військами, а з націоналістичними формуваннями, які і несуть відповідальність за геноцид на Донбасі", пише Українська правда.

Путін переконує свій народ в тому, що"націоналістичні елементи, впроваджені до складу регулярних українських частин, не тільки підбурюють їх до надання збройного опору, але, по суті, грають і роль загороджень".

відео дня

читайте такожЗатягування війни на тиждень стане смертю режиму ПутінаПісля нападу російської армії на міста України Путін стверджує, що "бандерівці і неонацисти" виставляють важке озброєння, в тому числі, системи залпового вогню, "прямо в центральних районах великих міст, включаючи Київ та Харків", щоб викликати "удар російських комплексів по житлових кварталах".

І все це, заявив Путін, відбувається "за рекомендацією американських радників".

"Ще раз звертаюся до військовослужбовців Збройних сил України: не дозволяйте неонацистам і "бендерівцям" використовувати ваших дітей, дружин і людей похилого віку в якості живого щита. Беріть владу в свої руки. Схоже, нам з вами буде легше домовитися, ніж з цією зграєю наркоманів і неонацистів, яка засіла в Києві і взяла в заручники весь український народ", - заявив Путін.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти