Росіянка побила українку прямо на сцені: організатори нахабно вигнали постраждалу

28 червня 2023, 22:06
Росіянка прямо на танцполі під час виступу облила українку водою і вдарила її кулаком по голові.
танцювальний фестиваль, Росія та Україна
Росіянка побила українцю на танцювальному фестивалі / Колаж : Главред, фото: УНІАН, скріншот з відео

У Німеччині під час великого танцювального фестивалю в Дюссельдорфі росіянка накинулася на українку прямо посеред виступу. Росіянка облила українську танцівницю водою і вдарила кулаком по голові. Про це на своїй сторінці в Facebook Юлія Федорова.

Вона розповіла, що її українська подруга приїхала на фестиваль з Києва і вперше покинула Україну з дня повномасштабного вторгнення РФ. Під час виступу росіянка почала кричати на дівчину. Українка була в шоці і навіть не змогла нічого сказати.

Але словесна перепалка не закінчилася, а переросла в справжню фізичну агресію. Росіянка почала називати дівчину "нацисткою" і звинуватила її в смерті росіян.

відео дня

Після цього російська танцівниця накинулася на українку, облила водою і вдарила кулаком по голові.

Подруга постраждалої, яка особисто бачила все, що відбувається, обурена організаторами фестивалю.

"Реакція організаторів була грубою - вони навіть не намагалися розібратися, що сталося і попросили обидві сторони піти. Що було абсолютно несправедливо по відношенню до людини, яку образили без причини", - написала Юлія Федорова.

Як виправдовуються організатори

Організатори німецького фестивалю вже поспішили виправдатися після інциденту. Вони залишили на своїй сторінка у Facebook цинічна заява.

Вони вирішили зняти з себе всю відповідальність і заявили, що "не можуть коментувати цю ситуацію", бо це повинні робити в поліції і суді.

Організатори фестивалю вирішили залишити всього один рядок про те, що вони нібито засуджують війну в Україні, яку розв'язала РФ. Але водночас вони залишили купу рядків про те, що не можуть заборонити росіянам відвідувати їх фестиваль, адже це буде "дискримінація".

"Це не означає, що ми засуджуємо людей категорично і виключно за національністю або країні, в якій вони народилися або жили. Навпаки, ми твердо відкидаємо засудження та засудження людей за їх національністю, кольором шкіри, віросповіданням, сексуальністю чи будь-яким іншим фактором. Насправді танці процвітають на різноманітності, різноманітності, культурному впливі та на те, що люди з цього роблять. Танці завжди об'єднували людей. По всьому світу", - написано в повідомленні.

Варто відзначити, що організатори фестивалю навіть не визнали, що саме росіянка накинулася на українку і побила її.

Нагадаємо, раніше учасниця конкурсу "Міс Всесвіт" від терористичної Росії Анна Ліннікова, несподівано поскаржилася на ізоляцію та ігнор з боку інших дівчат на конкурсі.

Про це вона поплакалася в інтерв'ю російській скандальній журналістці Олені Жигаловій. Линник також помарила про те, що українська дирекція конкурсу хотіла облити її сукню зеленкою прямо на сцені. За словами Линниковой, на тлі цього всього, у неї, бідолахи, стався нервовий зрив.

Також, раніше Вікторія Апанасенко згадала короткий діалог з учасницею конкурсу з боку терористичної Росії Ганною Лінніковою, яка атакує мирну Україну своїми ракетами.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти