"Там було велике скупчення людей": росіяни вдарили по центру Краматорська

27 червня 2023, 21:03оновлено 27 червня 2023, 22:29
4127
Росія прицільно вдарила по місцях скупчення людей Краматорську. Триває розбір завалів.
Удар по Краматорску
Росіяни вдарили по центру Краматорська / Колаж: Главред, фото: https://t.me/ermaka2022, ua.depositphotos.com

Російські окупаційні війська у вівторок, 27 червня, завдали ракетного удару по Краматорську. Загарбники вдарили по закладу харчування, де було багато людей. Про це повідомив керівник Офісу президента України Андрій Єрмак у Telegram.

"Росіяни завдали 2 ракетних удари по Краматорську. Перше влучання було у заклад харчування в центрі міста. Друге влучання – с. Біленьке", - йдеться у повідомленні.

Як зазначив глава Донецької ОВА Павло Кириленко в ефірі телемарафону, росіяни атакували місце біля закладу громадського харчування, де було "велике скупчення людей".

відео дня

Він також підкреслив, що на місці події розгорнули оперативний штаб, де надаватимуть всю необхідну допомогу пораненим.

Дивіться у нашому телеграм-каналі наслідки удару по Краматорську:

Краматорськ
Росіяни вдарили по центру Краматорська / скріншот

Як повідомив очільник Міністерства внутрішніх справ Ігор Клименко, Росія прицільно вдарила по місцях скупчення людей у Краматорську. Відомо вже про 2 загиблих внаслідок російської атаки, ще 18 людей травмувалися, зокрема дитина. Пошкоджені будівлі готелю, закладу харчування та декілька приватних будинків.

"Триває розбір завалів. За наявною інформацією, там можуть перебувати люди. Рятувальники та поліціянти працюють на місці", - написав він у Telegram.

Керівник Офісу президента України Андрій Єрмак повідомив, що станом на 21:51 у Краматорську вже відомо про 3-х загиблих цивільних внаслідок російського ракетного удару. Також 25 людей отримали поранення. З них – одна дитина.

У Нацполіції повідомили, що станом на 22:00 вже відомо про 42 поранених. Також відомо, що серед загиблих – дитина.

"Станом на 22:00 у Краматорську внаслідок російського обстрілу загинуло троє людей, у тому числі дитина, ще 42 отримали поранення", - йдеться у повідомленні.

Ракетний терор росіян

Як повідомляв Главред, у вівторок вдень, 27 червня, були зафіксовані пуски крилатих ракет з літаків Ту-22М3, які через Сумську область пролетіли в напрямку Полтавської області. Також російські крилаті ракети рухалися в бік Кременчука Полтавської області. Є попадання в Кременчуцькому районі в дачний кооператив. Попередньо, без жертв.

Також повідомлялося, що в ніч з 23 на 24 червня країна-агресорка РФ завдала ракетного удару по Києву. Уламки збитої ракети впали на 25-поверхову будівлю в Солом'янському районі столиці. Є загиблі і постраждалі. Також масований удар було завдано по Дніпропетровщині.

У ніч на 23 червня в Україні оголошувалася повітряна тривога через ракетну загрозу. У Хмельницькій області прогриміли вибухи. Інформацію про вибухи в регіоні підтвердили і в Хмельницькій ОВА в Telegram. Водночас там не уточнили, чи були вони результатом роботи ППО.

У ніч на 22 червня російські окупанти атакували Україну дронами і ракетами. У Криворізькому районі пошкоджено будинки. У небі над Одеською областю Сили оборони збили 3 ворожих "Шахеда".

Більше новин про війну в Україні:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти