Росіяни обстріляли Маріуполь "Смерчами": є загиблі серед цивільних

24 лютого 2022, 13:47
944
В результаті загинули троє та поранені семеро мирних жителів.
Росіяни обстріляли Маріуполь 'Смерчами': є загиблі серед цивільних
Росіяни обстріляли Маріуполь / Фото: УНІАН

Російські війська завдали низку ударів системою залпового вогню "Смерч" по житлових масивах Маріуполя та аеропорту. Про це заявив Маріупольський міський голова Вадим Бойченко на пресконференції в четвер, пише ТСН.

"Сьогодні була низка обстрілів у різний час по житлових масивах нашого міста. Вулиця Більшовицька стала першою, куди Російська Федерація завдала удару залпового вогню системи "Смерч", прилетіло два снаряди… З мирного населення було поранено п’ять дорослих людей та одну дитину, всі пораненні – середньої тяжкості, прооперовані та їхньому життю немає загрози", – розповів мер Маріуполя.

читайте такожМаріуполь візьмуть під посилену охорону через загострення на ДонбасіТакож повідомляється, що ситуація в Маріуполі з погляду комунальних служб, залишається контрольованою, всі підприємства працюють у штатному режимі, муніципальні працівники та управлінський апарат на місцях, ніхто нікуди не виїхав. Транспорт переведено в особливий режим і працює в місті на безоплатній основі для того, щоб можна було пересуватися безперешкодно по території міста.

"Також вони цілеспрямовано завдавали удару по житловому селищу поряд з аеропортом, у результаті чого вбито трьох мирних жителів", – додав він.

читайте такожМаріуполь і Харків евакуювати не будуть: Кулеба озвучив два плани на випадок продовження агресії РФПовідомляється, що в результаті першого удару були зруйновані житлові будинки. Так, сильних ушкоджень зазнали 4 будинки тарізною мірою було пошкоджено ще 8 будинків, тобто всього було пошкоджено 12 будинків.

"Другий був обстріл російських окупантів – це 130-ою Таганрозькою дивізією. Виїхали наші муніципальні працівники локалізувати ситуацію і наш головний рятувальник Олександр Татай також отримав кульове поранення у спину", – розповів Бойченко.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти