Росії загрожують нові заколоти, у розвідки є дані - ГУР

21 липня 2023, 17:26оновлено 21 липня 2023, 21:30
621
Бунт Пригожина дав старт можливій підготовці до нових заколотів у країні-агресорі РФ, ФСБ стежить за поточною ситуацією, сказав представник ГУР МО Андрій Юсов.
ГУР, російські силовики, Кремль
ГУР не розкриватиме дані про підготовку бунтів у РФ - Юсов / Колаж: Главред, фото: УНІАН

Військова розвідка України має дані, згідно з якими в країні-окупанті Росії можуть готуватися нові бунти. Передумовою до розвитку подібних подій став заколот Євгенія Пригожина і найманців ПВК Вагнер. Про це заявив представник Головного управління розвідки Андрій Юсов.

В ефірі всеукраїнського телемарафону UA Разом він розповів про те, що у розвідки є відомості щодо можливої підготовки у Росії нових бунтів.

Втім, розкривати дані в ГУР не будуть, оскільки ФСБ пильно стежить за ситуацією.

відео дня

"Да. Дані є. Але навіщо ми зараз будемо ділитися цими даними? Ми ж розуміємо, що нас в тому числі і ФСБ може дивитися. І вони це із задоволенням записують. Давайте не полегшувати їм роботу", - підкреслив Андрій Юсов.

Хто такий Андрій Юсов

Андрій Юсов – український громадський активіст та політичний діяч, аналітик, директор Школи відповідальної політики, організатор низки виборчих кампаній, пише Вікіпедія.

Росії загрожують нові заколоти

Ватажок найманців ПВК Вагнер Євген Пригожин днями заявив про ганьбу армії РФ і розкрив долю вагнерівців. За його словами, бойовики більше не братимуть участі у війні Росії проти України і чекатимуть моменту, коли зможуть себе проявити.

Видання The Moscow Times з посиланням на свої джерела повідомило, що Кремль почав "ховати" Путіна. Згідно з даними інсайдерів видання, в Московській верхівці побоюються перевороту в Росії, а під підозрою ФСБ тепер опинилися всі.

21 липня в Москві затримали Ігоря Стрєлкова-Гіркіна. За словами його дружини, Гіркіну інкримінують статтю 282 КК РФ Екстремізм. Днями він фактично закликав до повалення Путіна.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти