Гіркіна затримали силовики: у його квартирі обшуки - ЗМІ

21 липня 2023, 13:41оновлено 21 липня 2023, 15:25
Колишнього міністра оборони російсько-терористичних військ "ДНР" Ігоря Гіркіна затримали правоохоронці.
Гіркіна затримали силовики: у його квартирі обшуки - ЗМІ
Гіркіна затримали правоохоронці / колаж: Главред, скріншот: відео Youtube, фото: РИА Новости

Працівники ФСБ затримали Ігоря Стрєлкова, який у 2014 році керував військами самопроголошеної ДНР. У його квартирі працівники Слідчого комітету проводять обшук.

Співробітники правоохоронних органів затримали Ігоря Стрєлкова (справжнє прізвище - Гіркін). Як стверджують особисті джерела РБК, колишнього офіцера ФСБ забрали з дому близько полудня 21 липня. Зараз у його квартирі триває обшук.

За попередніми даними, затримання проводилося за заявою колишнього співробітника ПВК "Вагнера.

відео дня

У телеграм-каналі Стрєлкова з'явилося повідомлення від його дружини Мирослави Регінської. Вона стверджує, що проти чоловіка висунуто звинувачення в екстремізмі.

Гіркіна затримали силовики: у його квартирі обшуки - ЗМІ
Дружина Гіркіна підтвердила затримання терориста / скріншот: Telegram

Заяву на Гіркіна написав "вагнерівець": що відомо

Заяву на Ігоря Гіркіна написав колишній депутат Ярославля та "вагнерівець" Дмитро Петровський.

"Так, я написав заяву на Стрєлкова до прокуратури чотири дні тому. І так, я справді співробітник ПВК "Вагнер", двічі їздив у відрядження хірургом. Стрєлкова я вважаю "військовою Блиновською": збирає великі донати нібито на допомогу нашим хлопцям, а за витрачені кошти не звітує. Останньою краплею, звісно, стали слова Стрєлкова про нашого президента Володимира Путіна. Вважаю, що образу першої особи держави - це злочин. Не можу поки що точно сказати, після моєї заяви затримали чи ні, перед простим хірургом Генеральна прокуратура не звітує. Але, сподіваюся, що саме я дав хід справі", - зізнався Петровський.

Нагадаємо, що Гіркін в істериці спрогнозував нові бунти в РФ. Колишній ватажок бойовиків "ДНР" закотив істерику і вимагає покарання для власника приватної військової компанії "Вагнера" Євгена Пригожина за військовий заколот у країні-агресорці Росії.

Гіркін смачно відшмагав Путіна і закликав до перевороту у РФ. Колишній ватажок бойовиків "ДНР" Стрєлков жорстко висловився на адресу диктатора РФ Володимира Путіна.

Більше цікавих новин:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти