"Це смішно": експерт розніс версію поліції про втечу полтавського терориста

30 липня 2020, 21:51
За версією поліції, наркоман має навички виживання в природних умовах, зазначив Андрій Дубовик.
Роман Скрипник
Роман Скрипник / facebook.com/anton.gerashchenko.7

Колишній заступник начальника 2-го управління Центру спеціальних операцій СБУ Альфа Андрій Дубовик прокоментував пошуки Романа Скрипника, який 23 липня захопив заручника, а потім відпустив його і зник у лісосмузі.

Експерт звернув увагу на дивину, коли заручник-офіцер, якого утримував полтавський терорист, не зміг один на один затримати людину, яку називають "наркоманом", пише Апостроф.

Він зазначив, що офіцер явно повинен мати підготовку з рукопашного бою. А, якщо він не зміг затримати терориста, то "гріш йому ціна".

Ще один момент, який бентежить експерта, що наркоман має навички виживання в природних умовах.

"Це взагалі смішно, що наркоман пройшов десь курс спецназу на виживання, де таке могло бути. Так у нього ломка почнеться через другу добу, побіжить здаватися і шукати собі дозу, якщо це наркоман. Знову ж таки, якщо це наркоман", - розповів Дубовик.

читайте також"Полтавський Рембо": стало відомо, що допомогло сховатися невловимого терористаНагадаємо, на полтавщині триває спецоперація по затриманню підозрюваного у незаконному заволодінні транспортним засобом, який, намагаючись уникнути відповідальності, чинив опір, погрожував співробітникам поліції гранатою РГД-5 і взяв працівника карного розшуку в заручники.

Після переговорів зловмисник відпустив взятого в заручники поліцейського в обмін на начальника Управління карного розшуку Головного управління Нацполіції України в Полтавській області Віталія Шияна, зажадав автомобіль і вирушив на ньому разом з новим заручником у бік виїзду з міста, після чого їздив по дорогах Решетилівського району Полтавської області.

Після зловмисник, який захопив заручника і покинув місто на наданому йому правоохоронцями автомо, посеред дороги залишив автомобіль і зник у лісосмузі.

Зловмисником є місцевим жителем, йому 32 роки, його звуть Роман Скрипник і він неодноразово судимий за скоєння майнових злочинів та зберігання наркотичних речовин. Висунута ним вимога - не притягати його до кримінальної відповідальності.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти