"Різдво. Ти не один": стали відомі нові подробиці зйомки масштабного святкового проєкту телеканалу "1+1 Україна"

27 листопада 2023, 17:18
На глядачів чекають несподівані музичні колаборації, а колядки та щедрівки зазвучать по-новому.
"Різдво. Ти не один" / 1+1

Цього Святвечора, 24 грудня, о 21:00 на телеканалі "1+1 Україна" на глядачів чекає особлива святкова прем’єра проєкту "Різдво. Ти не один".

Щороку найважливіші свята українці завжди зустрічають у компанії "1+1 Україна". Цьогорічний Святвечір не стане виключенням і глядачі матимуть змогу провести його у компанії улюблених ведучих та українських артистів.

Цього року непереможне світло Різдва засяє у Софії Київській, а першу різдвяну зірку запалять найвідомші українські артисти, ведучі та герої нового часу. На Святвечір у Софію Київську завітають ведуча ТСН Соломія Вітвіцька, ведучі "Голосу Країни" Катерина Осадча та Юрій Горбунов, ведучий "Говорить вся країна" Олексій Суханов та вся велика родина ведучих "Сніданку з 1+1" Руслан Сенічкін, Людмила Барбір, Єгор Гордєєв, Неля Шовкопляс, Валентина Хамайко, Олександр Попов та ведучий "ЖВЛ Представляє" Тімур Мірошниченко із сім’єю.

На глядачів чекають несподівані музичні колаборації, а колядки та щедрівки зазвучать по-новому. Jamala, DOROFEEVA, Юлія Саніна, MONATIK, KOLА, Макс Барських, Антон Птушкін, Міша Кацурін, KAZKA, ROXOLANA, Даша Квіткова, Наталка Денисенко, Тоня Матвієнко, ONUKA, Jerry Heil, PTASHKIN, ADAM, Phil it, Маша Єфросиніна, KOZAK SIROMAHA, Наталія Солонік, Гордій Старух, зірки студії "Квартал-95" Євген Кошовий, Олександр Пікалов, Юрій Великий, Віра Кекелія, Марта Адамчук, Анастасія Оруджова, Ірина Сопонару, Анна Блажкевич, волонтери та військові, легендарний український тенісист, а тепер військовий Сергій Стаховський, відомі фотографи-документалісти Костянтин та Влада Ліберови візьмуть участь у проєкті "Різдво. Ти не один" на телеканалі "1+1 Україна". А очолить знімальну групу проєкту відома режисерка-постановниця Катя Царик. У такий непростий для країни час учасники проєкту об’єднались, щоб створити атмосферу родинного затишку та підтримати кожного українця.

До того ж, проєкт "Різдво. Ти не один" має благодійну місію. У межах проєкту збиратимуться кошти на допомогу діткам-вихованцям "Школи супергероїв", які потребують належного обладнання та умов для навчання. "Школа Супергероїв" відкриває можливість отримання освіти дітям, які перебувають на стаціонарному лікуванні по всій території нашої країни. Лише на одне приміщення для дітей з онкологічними захворюваннями, яким не можна перетинатися з іншими, потрібно орієнтовно 800 000 грн.

На вас чекають особливі гості, улюблені ведучі, колядки у сучасному музичному оформленні, 12 страв від відомого кухаря Євгена Клопотенка. А стилісти та дизайнери за допомогою Музею Гончара вміло поєднають традиції та сучасність у образах артистів. Дивіться 24 грудня о 21:00 на телеканалі "1+1 Україна" у проєкті "Різдво. Ти не один".

"Різдво. Ти не один" / 1+1

Над створенням проєкту працює команда Big Brave Events. Також подивитись святковий проєкт можна на телеканалі ТЕТ. Знайти телеканали "1+1 Україна" та ТЕТ можна на платформі кіно та телебачення Київстар ТБ.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти