РФ втрачає генералів швидше, ніж у Другій світовій війні, уже п’ятеро за три тижні – МВС

19 березня 2022, 08:42оновлено 19 березня 2022, 13:18
Українські військові розгромили російський десант на аеродромі у Чорнобаївці. Там загинув генерал-лейтенант армії РФ Андрій Мордвічев.
РФ втрачає генералів швидше, ніж у Другій світовій війні, уже п’ятеро за три тижні – МВС
Аеродором у Чорнобаївці/ Maxar

Українські військові 18 березня знищили у Чорнобаївці командний пункт росіян. Разом з іншими російськими окупантами там загинув генерал армії РФ. Він став уже п’ятим російським генералом, якого знищили ЗСУ від початку війни в Україні.

Навіть під час Другої світової війни армія СРСР не втрачала такої кількості своїх генералів за такий короткий проміжок часу. Про це сказав радник міністра внутрішніх справ Вадим Денисенко в ефірі телеканалу "Рада".

Росіяни уже вшосте висаджують десант на аеродромі у селі Чорнобаївка Херсонської області, і вже вшосте українська армія розбиває їх вщент. Цього разу ЗСУ також знищили російського генерал-лейтенанта Андрія Мордвічева.

"Потрібно сказати, що ми знищили в Чорнобаївці п'ятого генерала. Це генерал-лейтенант Андрій Мордвічев. Керівник однієї із російських армій, яка відповідала за ситуацію на Донбасі. Це один із важливих моментів", – зазначив Денисенко.

Радник міністра додав, що ЗСУ зовсім не проти, якщо російський десант продовжить висаджуватися у Чорнобаївці – адже там їх знову "з радістю" зустрінуть українські бійці.

Нагадаємо, генерал-лейтенант Андрій Мордвічев був командувачем 8-ю армією Південного військового округу РФ. Як відомо, аеродром в Чорнобаївці Херсонської області російські військові використовували в якості свого командного пункту і місця збору літаків.

Раніше легендарний Привид Києва розповідав, що вищим керівникам армії РФ доводиться самостійно приїжджати до підлеглих в Україну через те, що російська армія не в змозі планувати свої дії. Це допомагає ЗСУ їх ліквідовувати.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти