РФ перекинула в Україну останній підрозділ, який ще не був на війні – Арестович

5 липня 2022, 21:34
На фронт кинули військових з Сахаліну – це був останні підрозділ РФ, який ще не був залучений до війни.
арестович, российские военные, российские войска
РФ перекинула в Україну останній підрозділ, який ще не був на війні – Арестович/ УНИАН, sprotyv.info

В РФ уже не лишилося підрозділів, військові з яких не були б залучені до війни проти України. Нещодавно Путін перекинув на фронт солдатів із Сахаліну. До цього часу цей підрозділ залишався єдиним, який ще не був залучений до бойових дій у нашій державі.

Загалом російський диктатор Володимир Путін спрямував 60% своєї армії на захоплення лише двох міст на Донбасі. Про це розповів радник голови Офісу президента Олексій Арестович під час розмови з правозахисником Марком Фейгіним.

"На днях останнього з’єднання збройних сил Російської Федерації торкнулася війна в Україні – це 18-та стрілково-кулеметна дивізія на острові Сахалін. І ось вони теж уже тут", – зазначив Арестович.

відео дня

Також він наголосив, що хоч зараз і хочеться яскравих перемог і наступів, проте військове командування працює з тим, що є.

"Наші збройні сили перемелюють супротивника, який має перевагу за кількістю особового складу, техніки та бюджету. Воювати складно, але ми вміємо. І робимо це успішно в тих реаліях, які є. Ми перемелюємо цю армію та накопичуємо резерви. Наступ із яскравими перемогами неминучий", – зазначив радник голови ОП.

Раніше Арестович пояснив, чому ЗСУ вийшли з Лисичанська та Сєвєродонецька. Він заявив, що оборона Лисичансько-Сєвєродонецької агломерації була успішною військовою операцією.

Також раніше радник голови ОП наголосив, що окупанти розгубили бойовий потенціал в останні тижні. За його словами взяття Рубіжного, Сєвєродонецька та Лисичанська було останнім успіхом російської армії на території України, а окупанти не в змозі далі захопити Слов'янськ і Краматорськ.

Дивіться онлайн новини Донбасу:

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти