Ракета цілеспрямовано летіла в будинок: з'явилося нове відео з камер реєстратора трагедії в Дніпрі

16 січня 2023, 21:30
Ролик спростовує фейк, який зараз активно поширюється по мережі, що нібито українська ракета ППО збила російську ракету.
Вибухи в Дніпрі
Вибухи в Дніпрі / Кирило Тимошенко, соцмережі

Ворожа ракета, випущена стратегічним бомбардувальником, потрапила в багатоповерхівку в Дніпрі - цей момент вдалося зняти очевидцям.

Ролик спростовує фейк, який зараз активно поширюється по мережі, що нібито українська ракета ППО потрапила в російську Х-22, через що та влетіла в будинок і детонувала.

"У кого є ще сумніви в тому, що це було ППО, або газ, або теракт, як розповідали російські терористи", - йдеться в повідомленні під відео Telegram-каналу "Дніпро оперативний".

Ракетний удар по Дніпру 14 січня

У суботу, 14 січня, під час масштабної тривоги російські військові вдарили ракетою в багатоквартирний будинок у Дніпрі. Будинок складався з 16 під'їздів, а всього в ньому проживало близько 1700 жителів.

В результаті попадання російської ракети понад 1000 жителів залишилися без житла.

16 січня в ОВА повідомили, що через ракетний удар по житловому масиву в Дніпрі загинули 40 людей.

Тим часом пропагандисти в РФ, не соромлячись, цинічно радіють жорстоким вбивствам цивільних в Україні, а прес-секретар президента Росії Дмитро Пєсков заявив, що до теракту в Дніпрі РФ нібито не має відношення.

"Російські збройні сили не завдають ударів по житлових будинках або по об'єктах соціальної інфраструктури. Удари наносяться по військових цілях, очевидним або замаскованим", - сказав глашатай Путіна.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти