Путіну не вистачає військ: він перекидає військових з Сибіру і Сирії

4 жовтня 2022, 08:10оновлено 4 жовтня 2022, 09:16
Новостворений 3-ій армійський корпус РФ нездатний нормально брати участь у війні – у них застаріла техніка і погане озброєння, а військові тільки пиячать.

Путіну не вистачає військ: він перекидає військових з Сибіру і Сирії
РФ перекидає в Україну війська з Сибіру і Сирії/ УНІАН, Telegram

Російські окупанти зазнають колосальних втрат на усіх напрямках через ефективні дії українських військових. А так як військових армії Росії не вистачає, то їм доводиться перекидати війська з дальніх рубежів – зокрема, з Сибіру і Сирії.

З Сибіру на війну проти України перекидають Росгвардію. Про це повідомляє Генеральний штаб ЗСУ.

"За наявною інформацією, військовим керівництвом збройних сил російської федерації було прийнято рішення про переміщення в район ведення бойових дій підрозділів військ росгвардії, що базуються в адміністративних межах сибірського військового округу та контингенту російських військ в Сирії", – йдеться у повідомленні.

Підрозділи новоствореного 3-го армійського корпусу не можуть нормально воювати. У них застаріле озброєння і техніка. Крім цього, військові цих підрозділів постійно не дотримуються дисципліни, самовільно залишають позиції і розпивають алкогольні напої. Через це все особовий склад 3-го АК деморалізований.

"У місті Твер, через відсутність викладацького складу та технічних спеціалістів, які залучені до війни в Україні, у військовій академії повітрянокосмічної оборони призупинено навчання на окремих курсах", – додали у Генштабі ЗСУ.

Нагадаємо, У Пентагоні заявили, що Збройні сили України знаходяться на шляху досягнення відразу трьох поставлених цілей на полі бою. Таку думку висловила помічник міністра оборони США з питань міжнародної безпеки Селеста Валландер. Вона вказала на успіхи ЗСУ в Харківській, Донецькій і Херсонській областях.

Раніше колишній генерал-командувач армією США в Європі Марк Хертлінг заявив, що росіяни боротимуться за анексований Крим до останнього, навіть якщо втратять інші окуповані території. Водночас на Збройні сили України можуть чекати труднощі під час деокупації півострова.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти