Обстріли на Донбасі під час перемир'я: у Генштабі назвали причину

30 липня 2020, 15:52
Поодинокі обстріли в зоні ООС не є системними, підкреслив Руслан Хомчак.
Під Волновахою воїни ООС провели успішну спецоперацію, повідомили волонтери
Українські військові в зоні ООС на Донбасі / savelife.in.ua

Начальник Генерального штабу України - головнокомандувач Збройними силами України Руслан Хомчак розповів про ситуацію на Донбасі після оголошеного перемир'я.

Під час традиційної селекторної наради під головуванням президента України Володимира Зеленського, він підкреслив, що поодинокі обстріли під час перемир'я виявляють "неконтрольовані емоції" або провокації на найнижчому рівні бойовиків, повідомляє прес-служба Офісу президента.

Зокрема, Хомчак поінформував про ситуацію навколо режиму стійкого і всеосяжного припинення вогню на Донбасі, зазначивши, що в зоні проведення ООС не зафіксована ескалація або наступальні дії.

читайте такожПеремир'я на Донбасі: Хомчак озвучив дані про загиблих і поранених

"Поодинокі обстріли не є системними і виявляють неконтрольовані емоції або провокації на самому низькому рівні", - зазначив він.

Нагадаємо, з 27 липня на лінії розмежування в районі проведення операції Об'єднаних сил на Донбасі діє режим повного і всеосяжного припинення вогню. Домовленість про перемир'я була досягнута учасниками Тристоронньої контактної групи (Україна, Росія, ОБСЄ) щодо врегулювання ситуації на Донбасі 22 липня.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти