Наслідки потужних ракетних ударів: на під'їздах до Львова затримуються потяги

3 травня 2022, 21:38оновлено 3 травня 2022, 22:52
У результаті ракетних ударів ввечері 3 травня на Під'їздах до Львова затримуються потяги.
Укрзалізниця
Через ракетні удари затримуються потяги / УНІАН

В результаті ракетних ударів увечері 3 травня на під'їздах до Львова затримуються потяги. Укрзалізниця закликала стежити за офіційними повідомленнями.

"У зв'язку з ворожими обстрілами залізничних підстанцій низка поїздів рухатиметься із затримкою", - йдеться в повідомленні пресслужби Укрзалізниці.

Зазначається, що затримуються потяги на під'їзді до Львова. В Укрзалізниці додали, що інформація оновлюється і закликали пасажирів стежити за офіційними повідомленнями і не залишати сховищ під час повітряної тривоги.

відео дня

Війна Росії проти України

Заступник командувача військами Центрального Східного округу РФ Рустам Міннекаєв раніше сказав про те, що війська Росії зібралися захопити Донецьку з Луганської області, південні регіони України і пробити коридор в окупований Крим. Такі завдання окупанти ставлять в ході "другої фази" своєї війни проти України.

Радник голови офісу президента Олексій Арестович стверджує, що армія України в середині червня може піти в наступ на окупаційні війська Росії. До кінця травня-початку червня українські війська повинні отримати важке озброєння від західного світу. Зброя повинна змінити баланс сил на певних ділянках фронту.

На думку Арестовича, якщо ЗСУ зупинять окупаційні військові підрозділи в напрямку Херсона та Гуляйполя, загарбники РФ будуть змушені перейти в оборону. Просування ворожих військ територією української держави вже сповільнилося.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти