Останнє хвастощі: кадировця під час запису відео для Tik-Ток знищили ЗСУ

1 серпня 2022, 16:03
Останні слова кадировця перед знищенням - "Ахмат - сила". Це офіційний бойовий клич всіх бійців, які підпорядковуються Рамзану Кадирову.
ВСУ, кадырвец
Кадировця під час запису відео для Tik-Ток знищили ЗСУ / УНІАН та скріншот з відео

Ще один окупант-кадировець з Чечні так і не зміг дозняти хвалькуватий ролик для сервісу TikTok - тому що його знищили своїм влучним вогнем артилеристи ЗСУ. Таке відео було опубліковано в Мережі.

Останні слова кадыровца – "Ахмат - сила". Це офіційний бойовий клич всіх бійців, які підкоряються чеченському диктатору Рамзану Кадирову, який повинен прославляти його померлого батька ‒ Ахмата. Саме за таким кличом найлегше ідентифікувати окупантів з Чечні.

відео дня

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що група приватної військової компанії "Вагнера" ("Ліга") була повністю ліквідована в Україні. Це завдання виконали українські воїни 58-ї окремої мотопіхотної бригади імені гетьмана Івана Виговського.

До того в Україні ліквідували 22-річного окупанта, який до цього врятувався під Чорнобаївкою. Антон Бєлов проходив строкову службу на території Південно-Африканської Республіки. Там він і підписав контракт з 20-ю мотострілецькою дивізією.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти