"Пішов на х*й": у Львові безбілетниця напала на водія автобуса

7 липня 2021, 13:12
Пасажирка категорично відмовилася платити за проїзд, а на прохання вийти почала показувати непристойні жести, а потім напала на водія.
Безбилетница
Безбілетниця била водія / скріншот

У Львові пасажирка-безбілетниця категорично відмовилася платити за проїзд. Більше того, жінка побилася з водієм, а після того, як її висадили, закидала автобус камінням.

Як пише місцеве видання Вголос, подія трапилася ще в понеділок, 5 липня. Дівчина, яка не пред'явила квиток, на прохання водія покинути автобус показувала йому непристойні жести і обматюкала.

"Я підійшов і кажу: "Оплатіть, будь ласка, є якісь документи? А вона каже: "Пішов на х*й". І вперлася. Два роки працюю, але перший раз таке. Молоде, нахабне, якесь обкурене. Поліцію викликав, але хіба дочекаєшся", - розповів шофер.

відео дня

У підсумку, дівчина накинулася на чоловіка і подряпала його, проте її вдалося виставити з салону. Але на цьому безбілетниця не зупинилася і схопила каміння, з якими бігла за автобусом і кидаючи їх у громадський транспорт.

Раніше писав Главред, що у Києві жінка залізла на капот авто, яке повинні були евакуювати, щоб його не відвезли. Курйозний випадок стався на Русанівці. Жещина наполегливо сиділа на капоті Hundai, який залишили в недозволеному місці. Незважаючи на те, що машина стояла на пішохідному переході і заважала перехожим, вона не злазила з неї.

"Блокувальниця" руху, сидячи на машині запевняла, що водієм є людина з інвалідністю, і інші "повинні це зрозуміти".

Незадовго до цього в столиці стався ще один подібний випадок, жінка припаркувала своє авто з порушенням правил, а після того, як приїхав Евакуатор і занурив легковик, піднялася на спецтранспорт, щоб її машину не забрали на штрафмайданчик.

"Оборона" авто Toyota від зазіхань евакуатора сталася на вулиці Волоській біля Контрактової площі.

На місце прибули правоохоронці. Один з поліцейських намагався зняти "героїню парковки" з евакуатора, але жінка так просто не здавалася, міцно вчепилася в свій легковик, голосно кричала.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти