Пішов гуляти, про зникнення заявили за 4 дні: у Дніпропетровській області знайшли тіло хлопчика

8 червня 2021, 14:14оновлено 8 червня 2021, 14:54
Тіло дитини виявили кінологи у каналізаційному люку недалеко від місця, де він проживав. Зараз поки невідомо, унаслідок чого помер хлопчик.
Пішов гуляти, про зникнення заявили за 4 дні: у Дніпропетровській області знайшли тіло хлопчика
Пішов гуляти, про зникнення заявили за 4 дні: у Дніпропетровській області знайшли тіло хлопчика / Нацполіція

У Дніпропетровській області знайшли тіло 8-річного Огли Ібрагіма Андрійовича. Хлопчик пішов з дому ще 2 червня, проте до поліції про його зникнення повідомили тільки за чотири дні.

Тіло дитини виявили кінологи у каналізаційному люку недалеко від місця, де він проживав. Зараз поки невідомо, унаслідок чого помер хлопчик і чи є на його тілі сліди насильницької смерті. На місці події працює слідчо-оперативна група.

"До пошуків залучили інспектора-кінолога з німецькою вівчаркою Більт. За речами дитини службовий собака взяв слід від будинку, де жив хлопчик, і провів до каналізаційного колектора. Там поліцейські виявили тіло дитини. Зараз на місці працює слідчо-оперативна група", - розповіли у пресслужбі ГУНП в Дніпропетровській області.

читайте такожНа Полтавщині у ванній потонула однорічна дитина: тіло виявив співмешканець п'яної матеріРаніше трагедія сталася у Дніпрі – там 7 червня в лікарні помер 12-річний хлопчик, який випадково себе підпалив. За його життя медики боролися майже 2 тижні.

Дитина потрапила до реанімації з важкими опіками 22 травня – майже 40%.

За попередньою інформацією, хлопчик зі своїм товаришем виявили пакет з пляшкою, в якій була невідома легкозаймиста речовина.

Для інтересу і відео в соціальній мережі діти його підпалили і вилили на лавку, в цей час пляшка відскочила на потерпілого, і дитина загорілася. Хлопчик продовжував горіти до тих пір, поки його друг не привів допомогу.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти