Ляпас Росії та Ірану: Україна запустила виробництво аналога дрона Shahed-136

16 листопада 2023, 15:36
1196
Український аналог іранського "шахеда" поставлений на серійне виробництво, сказав міністр з питань стратегічних галузей промисловості Олександр Камишин.
Запуск дрона ВСУ, шахеди
Україна виробляє десятки аналогів іранських "шахедів" на місяць - Камишин / Колаж: Главред, фото: скріншот YouTube, mil.in.ua

Україна на державному заводі запустила виробництво аналога іранського дрона-камікадзе Shahed-136. В місяць випускаються десятки таких безпілотників. Про це заявив міністр з питань стратегічних галузей промисловості Олександр Камишин.

Як повідомляє Forbes Україна, він розповів про те, що держава вже виробляє аналог іранського "шахеда". В місяць випускаються десятки подібних дронів.

"Зараз є пристойні цифри. Кратне зростання виробництва не завжди задовольняє уряд. Нас задовольняє десятикратне зростання і більше. У нас за багатьма напрямками таке зростання", - підкреслив Олександр Камишин.

відео дня

Як Росія атакує безпілотниками Україну

Агресор Росія атакує Україну новими безпілотниками невстановленого типу, розповів представник Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат. За його словами, росіяни "з палиць" ліплять БПЛА і запускають їх у бік української держави.

Військово-політичний оглядач Олександр Коваленко сказав, у чому небезпека нових дронів РФ "газонокосарок". Зокрема, в них використовуються двигуни іншого типу, а також гучністю і звуковими вібраціями іншого порядку.

Заступник глави Офісу президента Олексій Кулеба нагадав, що Росія б'є по Україні ракетами, дронами і артилерією. Окупанти ціляться в критичні об'єкти. Найбільше дістається Херсонщині.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти