Поліція оточила будинок Медведчука - ЗМІ

21 лютого 2022, 19:59
Вдень 21 лютого до особняка прибуло кілька автомобілів, в які нібито вантажили майно нардепа, в тому числі бронежилети і зброю.
Медведчук
Медведчук потрапив в заціпеніння поліції / УНІАН

Будинок народного депутата від Партії "опозиційна платформа - за життя" Віктора Медведчука оточили поліцейські. Копи перекрили довколишню вулицю.

Як повідомляє Слідство.Інфо, біля маєтку в Києві чергують близько тридцяти поліцейських і осіб охорони. Вони обшукують машини навколо з ліхтариками і перекрили рух по прилеглій до будинку Медведчука вулиці.

ЗМІ пише, що вдень 21 лютого до особняка прибуло кілька автомобілів, в які нібито вантажили майно нардепа, в тому числі бронежилети і зброю.

Передбачається, що Державне бюро розслідувань дізналося про вивезення майна Медведчука і направило екіпаж поліції на місце.

Поліція оточила будинок Медведчука - ЗМІ

УП з посиланням на джерело в правоохоронних органах повідомляє, що силовикам надійшла оперативна інформація про підозрілий рух поблизу будинку Медведчука. У зв'язку з цим, на місце було направлено кілька екіпажів поліції, які повинні були простежити, щоб фігурант залишався під домашнім арештом.

Поліція оточила будинок Медведчука - ЗМІ

Справа Медведчука

Нагадаємо, Печерський районний суд у Києві продовжив Медведчуку запобіжний захід у вигляді домашнього арешту до 10 березня 2022 року. Його підозрюють у незаконній торгівлі українським вугіллям з ватажками ОРДЛО.

Крім того, відомо, що хрещеним батьком дочки Медведчука Дар'ї є президент Росії Володимир Путін. І у них незважаючи на анексію Криму Росією і війну на Донбасі, зберігаються досить тісні відносини.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти