Платна стоянка у дворах: у Київтранспарксервісі пояснили, до чого готуватися

1 серпня 2021, 13:53
Євген Псел оцінив ймовірність організації платних стоянок на прибудинкових територіях.
паркування
У Києві можуть ввести плату за паркування у дворах / Фото КМДА

Заступник директора комунального підприємства Київтранспарксервіс Євген Псел прокоментував інформацію, що з'явилася, про те, що в Києві можуть ввести плату за паркування у дворах житлових будинків.

Якщо столична влада прийме відповідне рішення про організацію платних стоянок на прибудинкових територіях, то це буде відбуватися виключно на комунальній землі, підкреслив він в ефірі Громадського.

Чиновник уточнив, що Київтранспарксервіс підзвітний і підконтрольний Департаменту транспорту та інфраструктури КМДА, проте поки ніякої інформації з облаштування парковок у дворах не надходило.

"Ніяких платних парковок на прибудинкових територіях підприємство не облаштовує", — підкреслив Псел.

Зазначимо, що раніше радник заступника голови КМДА Віталій Селик заявляв, що в Києві рано чи пізно всім власникам автомобілів доведеться платити за стоянку у дворі.

читайте такожПлатна парковка у дворах Києва: кого змусять платити за стоянку біля власного будинку

"Купивши автомобіль, ви повинні бути готові до того, що за парковку доведеться платити. Купівля не означає, що Ви автоматично отримуєте право на безкоштовне користування ділянкою території площею в 10 квадратних метрів", — вважає Селік.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що з 1 липня в Києві вступили в силу нові тарифи на паркування автомобілів у центрі міста і прилеглих до нього районах.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти