Parimatch Foundation провів ребрендинг і став благодійним фондом Катерини Білоруської

6 березня 2023, 15:08оновлено 6 березня 2023, 16:32
паріматч

Оновлення бренду та позиціювання пов’язане з планами збільшувати об’єми допомоги та масштабувати програми фонду в Україні та за кордоном. Зокрема, Kateryna Biloruska Foundation продовжить вдосконалювати й розширювати програми з фізичної культури та спорту, інноваційної освіти для дітей, а також формувати безбар’єрний та інклюзивний простір й толерантне ментально-здорове суспільство.

Про ребрендинг оголосили під час презентації першої україномовної збірки дитячих терапевтичних аудіоказок "Таємні історії маленьких і великих перемог" у Празі. Захід об'єднав родини вимушених переселенців з України і відбувся за підтримки Посольства України в Чехії. Проєкт став флагманським для фонду в межах програми Mental Health. "Таємні історії маленьких і великих перемог" – це збірка аудіоказок що розповідає дітям про складні питання, які виникають під час досвіду життя у воєнний період. Авторка – письменниця Таня Стус, супервізію кожного оповідання провела дитяча сімейна психологиня Світлана Ройз, а голосом проєкту стала відома українська співачка Alyosha.

паріматч

"Я надзвичайно вдячний організаторам цієї презентації, фонду Катерини Білоруської та авторці цієї чудової книжки, оскільки вона дає можливість нести добро та світло для наших маленьких дітей, які через російського агресора, на жаль, не можуть перебувати в Україні. Такі книги надають можливість відчути себе вдома, відчути нашу культуру, вчити нашу мову, нести світле та добре. І також відчувати себе частиною нашої української нації, нашого великого українського народу попри те, що зараз вони не можуть бути в Україні. Це дає їм надію на те, що після нашої спільної перемоги вони повернуться в Україну, знову інтегруються до нашого суспільства і допоможуть нам всім відбудувати нашу країну. Діти – це наше майбутнє. І такі книжки дозволяють нам будувати світле майбутнє та допомагають дітям почуватись частиною українського народу", – відзначив тимчасовий повірений у справах України в Чехії Віталій Усатий.

відео дня

Що змінилось у фонді за рік великої війни

За рік повномасштабної війни діяльність благодійного фонду зазнала змін. Окрім реалізації спортивних та освітніх програм, зокрема, для дітей з інвалідністю та особливими освітніми потребами, фонд активно підтримує українські сімʼї, які постраждали від російської агресії. Вже з перших днів війни вони надавали гуманітарну та медичну допомогу – як першочергову та необхідну. Другим етапом з’явились терапевтичні продукти для дітей та батьків, що допомагають подолати наслідки психологічної травми.

паріматч

Ще до повномасштабного вторгнення у кожній програмі приділяли окрему увагу темі безбар’єрності, яка сьогодні стає більш актуальною і важливою. На цьому фонд не планує зупинятись – і надалі розроблятимуть навчальний контент для викладачів та тренерів, яким важливо мати досвід у напрямку безбар’єрного спорту та фізичної культури.

Зараз фонд Катерини Білоруської продовжить системно працювати з кожним із раніше ініційованих програм та проєктів, які стало ідентифікують нас у темі спорту.

"Ми вже реалізовуємо 6 комплексних програм в напрямках спорту, інноваційної освіти та ментального здоров’я. Але, на превеликий жаль, через війну, яка триває вже рік, кількість родин які потребують допомоги стрімко збільшується. Це говорить про те, що допомога, яку надає наш фонд, буде більш затребувана. Отже, необхідно розширювати свою діяльність. Наші інвестиції в благодійну діяльність збільшуються. Додатково, ми бачимо необхідність кооперації та залучення нових партнерів для реалізації існуючих програм в Україні та поза її межами. Впевнена, що саме синергія ресурсів держави, громадських організацій та бізнесу швидше приведе нас до створення більш толерантного суспільства та скоротить кількість потреб", – зауважила засновниця благодійного фонду Катерина Білоруська.

У найближчих планах Kateryna Biloruska Foundation – продовжити та масштабувати реалізацію поточних програм. Зокрема, планують таке:

  • розширювати спортивний інклюзивний напрямок – збільшувати кількість спортивних груп для дітей з інвалідністю,
  • підтримувати талановитих дітей-спортсменів з інвалідністю стипендіями та брати участь у міжнародних заходах;
  • масштабувати
  • програму "Спортивний наставник", яка передбачає відкриття нових спортивних секцій для тих дітей, яким потрібна підтримка та позитивна рольова
  • модель спортивного наставника-тренера;
  • розробити інноваційний навчальний контент у межах програми "Нова фізична культура", орієнтований на підтримку
  • учительського потенціалу і розвитку їхніх soft-skills, особливо в роботі з дітьми з інвалідністю;
  • надавати дітям та батькам необхідні сервіси та інструменти для покращення та підтримки ментального здоров’я.

Усе це і не тільки допоможе дітям у напрямках фізичної та рухової активності, освіти та ментального здоров’я.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти