Обстріли на Донбасі: загинуло ще двоє бійців ЗСУ, а також мирний житель

21 лютого 2022, 19:48оновлено 22 лютого 2022, 00:53
В результаті обстрілу селища Новолуганське Донецької області загинув мирний житель. Відомо, що це чоловік 1970 року народження
Обстріли на Донбасі: загинуло ще двоє бійців ЗСУ, а також мирний житель
На Донбасі загинув мирний житель / фото штаб ООС

В результаті обстрілу Зайцевого в Донецькій області загинули двоє українських військових. Ще троє отримали поранення, повідомляє сайт Національної поліції.

"В результаті обстрілу селища Зайцеве загинули двоє військовослужбовців, троє-поранені. Ще один воїн поранений у Водяному. Попередня кваліфікація - ст. 258 КК (терористичний акт). Інформація про постраждалих і руйнування уточнюється", - йдеться в повідомленні.

Також у результаті обстрілу селища Новолуганське Донецької області загинув мирний житель. Відомо, що це чоловік 1970 року народження, заявив голова Донецької обласної державної адміністрації Павла Кириленка.

відео дня

"Щойно бойовики обстріляли селище міського типу Новолуганське", - написав у Facebook голова ОДА.

За оперативними даними, в результаті обстрілу пошкоджені об'єкти інфраструктури, селище залишилося без світла та опалення, перебитий газопровід.

"У результаті обстрілу загинула цивільна людина, дані про нього уточнюються", - додав Кириленко, уточнивши, що загиблий - чоловік 1970 року народження.

21 лютого президент РФ Володимир Путін провів засідання Ради Безпеки Росії. Засідання стосується загострення ситуації навколо України.

Путіну запропонували визнати так звані "ЛДНР" в межах Донецької та Луганської областей. З такою пропозицією виступив міністр внутрішніх справ Росії Володимир Колокольцев.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти