"Оберіг України": ведучі групи 1+1 media доєдналися до благодійного проєкту олімпійського чемпіона Олега Верняєва

15 серпня 2023, 15:53
34
Виставка працюватиме до 26 серпня з 10:00 до 22:00 на другому поверсі ТРЦ. Вхід вільний.

У четвер, 17 серпня, в торгово-розважальному центрі Gulliver відбудеться презентація благодійного проєкту "Оберіг України", ініціатором та амбасадором якого став олімпійський чемпіон, чемпіон світу зі спортивної гімнастики та учасник проєкту "Спортивний фронт" 1+1 media Олег Верняєв.

На презентації будуть представлені перші браслети-обереги та відбудеться відкриття фотовиставки, обличчями якої стали українські зірки. Серед них – представники групи 1+1 media, а саме: ведучий "Сніданку з 1+1" на телеканалі 1+1 Україна Єгор Гордєєв, ведучий "Ближче до зірок" на телеканалі ТЕТ Нікіта Добринін, а також ведучий "Загубленого світу" на телеканалі 2+2 та військовослужбовець ЗСУ Геннадій Попенко.

"Мій рідний Донецьк. Місто шахтарів та незламних людей. Донбас до приходу російських військ у 2014 році був лідером вугледобувної промисловості в Україні. У реаліях сьогодення більша частина шахт перебуває в окупації, тому існує велика ймовірність їх затоплення назавжди. Я впевнений, що українські війська звільнять від окупації наші території. Проте наслідки воєнних злочинів залишать свій слід на десятиліття. Наразі сотні тисяч сімей з Донецької та Луганської областей втратили домівки, і тому їм необхідне нове житло. Вугілля, яке до війни годувало Донбас, дійсно стало символом нашого регіону, тому навіть невеликі його шматочки в руках кожного українця зможуть допомогти", – прокоментував амбасадор проєкту Олег Верняєв.

відео дня

100% коштів від продажу оберегів підуть на придбання будинків, розташованих на Київщині, для тимчасово переселених мешканців Донецької та Луганської областей, які втратили свої домівки. Самі браслети містять до 5 грамів вугілля, здобутого горняками на глибині понад 1 000 метрів на вугільних шахтах Донецької області.

"Олег Верняєв – став одним з перших спортсменів, які підтримали суспільно важливий проєкт групи 1+1 media "Спортивний фронт", після чого наша співпраця переросла у щось значно більше. Ми вдячні за його позицію та запрошення у цей проєкт. Наші ведучі, почувши про його благодійну ініціативу, ні на мить не сумнівались і відразу запитали, чим можуть бути корисні. Ми переконані, що спільними зусиллями вдасться досягти бажаних результатів", – зазначили в 1+1 media.

Своєю чергою ведучий "Сніданку з 1+1" на телеканалі 1+1 Україна Єгор Гордєєв розповів:

"Для мене цей шматочок вугілля – це єднальна точка, з якої все почалося у 2014 році. Тоді все розпочалося з такого маленького камінця, а зараз розрослось до великої брили. Цей благодійний проєкт – історія про співдумання та розуміння того, де ми помилилися, чим пожертвували, де змарнували час і де навпаки віддалися сповна".

Також ведучий "Ближче до зірок" на телеканалі ТЕТ Нікіта Добринін додав:

"Мені надзвичайно приємно бути дотичним до проєкту, який справді допомагає людям, які цього потребують. Спершу я мав бути в кадрі один, але, оскільки приїхав на знімання разом із сином, вийшла невеличка імпровізація і вже на виставці ви побачите нас разом. Це чудовий досвід, наповнений змістом, для нас обох, емоції переповнюють".

Такі ж думки поділяє і ведучий "Загубленого світу" на телеканалі 2+2 та військовослужбовець ЗСУ Геннадій Попенко:

"Через ці речі передаються історія, емоції, враження. В Україні з'являються нові символи. Вони як речові докази російської агресії та нашої звитяги. Вугілля з Донеччини – один з таких символів, адже цей регіон страждає не перший рік".

Придбати браслет можна за QR-кодом, що буде розміщений на світлинах учасників виставки, а також на офіційному сайті за цим посиланням та у магазині Uamade в ТРЦ Gulliver (пл. Спортивна, 1А, 3 поверх). Наразі зроблено 2 тисячі екземплярів. Вартість одного браслету складає 799 грн.

Офіційний фотограф проєкту – Михайло Федорак. Виставка працюватиме до 26 серпня з 10:00 до 22:00 на другому поверсі ТРЦ. Вхід вільний.

Група 1+1 media є медіапартнером проєкту. Зокрема, до інформаційної підтримки долучилися: телеканали 1+1 Україна, ТЕТ та 2+2, ранкове шоу "Сніданок з 1+1".

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти