У Британії помер найстаріший кіт у світі

4 липня 2020, 01:50
371
Домашній вихованець прожив 31 рік.

У Великобританії в 31 рік помер найстаріший у світі кіт на ім'я Раббл.

відео дня

Як повідомляє газета Daily Mail, пухнастого мейн-куна британці Мішель Херитедж подарували на 20-річчя.

Жінка протягом більше 30 років ніжно дбала про тварину, оскільки дітей у неї ніколи не було, і кіт став для неї сім'єю. Господиня стверджує, що довголіття її вихованця пов'язано саме з тим, що вона йому завжди приділяла дуже багато уваги.

Британка розповідає, що перед смертю Раббл не хворів, але у нього погіршився апетит, і він досить сильно схуд. У кота з'явилися проблеми з прийомом їжі.

"Він став дуже худим. Я, як завжди, пішла на роботу, а коли повернулася додому, чоловік сказав, що кіт перейшов дорогу, як він робив це кожен день, і більше не повернувся. Тому ми вважаємо, що він пішов помирати, як це заведено у кішок", — уточнила Херитедж.

За людськими мірками Раббл прожив близько 150 років. Примітно, що у Мішель Херитедж була раніше ще й кішка, яка прожила 25 років.

Нагадаємо, у США знайшли наступницю сердитої кішки Grumpy Cat, яка померла в травні 2019 року. Нову зірку інтернету звуть Киця (Kitzia), її господиня - українка Вікторія, яка живе у Флориді.

Як раніше повідомлялося, в Мережі користується популярністю ще один кіт зі специфічним виразом мордочки. Завдяки своїй зовнішності кіт "Джуно" (Juno) здається сердитим - морду обрамляє густа шерсть, сформована в своєрідні "роги" на маківці. Імовірно пухнастик є поміссю гімалайської і тибетської порід.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти