"Розстріл" авторитета на Полтавщині: у поліції розповіли про замовника

30 липня 2020, 18:54
Спецоперація поліції проходила в кілька етапів.
'Розстріл' авторитета на Полтавщині: у поліції розповіли про замовника
Вбивство кримінального авторитета було інсценуванням / npu.gov.ua

Розстріл чоловіка в автомобілі Mercedes-Benz S-Class на території Полтавської області, про що повідомлялося у середу, 29 липня, був інсценований поліцією.

Про це повідомляє Департамент стратегічних розслідувань Нацполіції.

"Працівники Департаменту стратегічних розслідувань, Головного слідчого управління Національної поліції України за процесуального керівництва Офісу Генерального прокурора України у ході спецоперації попередили замовне вбивство громадянина України. За вбивство людини зловмисник обіцяв заплатити 50 тисяч доларів США. Вбити мали жителя Донецької області, відомого у злочинному світі. А замовив його вбивство – кримінальний авторитет", - йдеться в повідомленні.

У ДСР підкреслили, що запобігання вбивства стало можливим у результаті успішно проведеної спецоперації, що проходила в кілька етапів.

'Розстріл' авторитета на Полтавщині: у поліції розповіли про замовника
/ npu.gov.ua

Виконавця злочину вдалося затримати сьогодні під час передачі другої частини "винагороди" в сумі 25 тис. доларів. Йому вже повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 14, п. 11, п. 12 год. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України.

'Розстріл' авторитета на Полтавщині: у поліції розповіли про замовника
/ npu.gov.ua

Організатору замовного вбивства заочно підготували підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 14, п. 11, п. 12 год. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України. Вирішується питання про оголошення його в міжнародний розшук.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що під Києвом розстріляли автомобіль, в якому їхав на дачу разом з семирічним сином бізнесмен і віце-президент боксерського клубу Ігор Плекан. У тіло жертви потрапило як мінімум чотири кулі.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти