У Дніпрі на повному ходу згорів трамвай: опубліковано фото, відео

29 травня 2020, 18:33
У місті Дніпро сталася серйозна подія в громадському транспорті.
Трамвай
У Дніпрі на повному ходу згорів трамвай / Інформатор

У п'ятницю, 29 травня, у Дніпрі на повному ходу сталася пожежа в одному з міських трамваїв.

Відповідне повідомлення опублікував портал Інформатор. Згідно з текстом, інцидент у трамваї стався в районі зупинки Євраз ДМЗ на вулиці Ударників. Все почалося з невеликого задимлення, яке швидко переросло в серйозний пожежа.

За словами очевидців, у момент спалаху пасажири у вагоні трамвая були присутні. Однак, вони встигли вийти на вулицю до того, як весь вагон виявився охоплений вогнем. Ніхто не постраждав в результаті інциденту, але у деяких пасажирів згоріли сумки з документами та пакети з продуктами.

Спочатку трамвай не зумів піднятися в гору і тому скотився вниз. Після ще однієї спроби водія зі стелі одного з вагонів і посипалися іскри.

Співробітники МНС зуміли загасити вогонь протягом півгодини. За цей час вагон вигорів дотла. На місці інциденту відпрацювали співробітники поліції, слідчо-оперативна група та аварійна бригада.

Трамвай

Нагадаємо, раніше в місті Рубіжне (Луганська область) сталася пожежаж у вантажівці популярної логістичної компанії Нова пошта. Одна з посилок, які перевозилися на фурі, раптово загорілася.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти