Таємниче зникнення: у Черкасах запобігли вбивству заммера

16 липня 2020, 20:28
Правоохоронці інсценували вбивство чиновника.
Ботнар, Черкаси
Юрія Ботнара хотіли вбити / Фото: ridnyi.com.ua

У Черкасах співробітники Держбюро розслідувань спільно з СБУ затримали депутата Черкаської міської ради, який замовив вбивство заступника мера Черкас.

Як повідомляє прес-служба ДБР, мотивом злочину став особистий конфлікт.

Уточнюється, що причиною вбивства стал розподіл сфер впливу. В результаті чиновник за грошову винагороду намагався організувати вбивство заступника черкаського мера.

відео дня

Замовник знайшов посередника, якому доручив підібрати виконавця вбивства і заплатив йому завдаток.

Таємниче зникнення: у Черкасах запобігли вбивству заммера
/ Фото: прес-служба ДБР

У ході спільної багатоходової спецоперації правоохоронці імітували вбивство чиновника. Депутата-організатора вбивства затримали після передачі грошей, в якості гонорару за злочин.

Чиновника, який планував злочин, звинувачують у підготовці та організації умисного вбивства та його замовлення. Прокурори наполягають на обранні щодо нього запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою. Депутату загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 10 до 15 років.

Як раніше повідомлялося, в Черкасах без вісті пропав керівник обласної організації ВО Свобода і віце-мер міста Юрій Ботнар. За інформацією дружини і батька Ботнара, вчора близько 19.30 в районі міськради він відійшов від своєї машини на якусь зустріч і пропав.

Нагадаємо, раніше президент України Володимир Зеленський заявив про те, що Анатолій Бондаренко ‒ "мер-бандит" і вів себе некоректно (прийнявши рішення про ослаблення коронавірусного карантину в місті ‒ Главред). У відповідь чиновник через свого адвоката Дениса Ципіна подав до суду на главу держави.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти