"Нещасні провели всю ніч у холодному лісі": на Закарпатті рятувальники відшукали заблукалих дітей

19 серпня 2021, 10:54
Звичайний похід в ліс-заради збору ягід і грибів - закінчився для дітей небезпечною пригодою. Але рятувальникам вдалося їх виявити і доставити додому.
'Нещасні провели всю ніч у холодному лісі': на Закарпатті рятувальники відшукали заблукалих дітей
На Закарпатті рятувальники відшукали заблукалих дітей / ДСНС України

У Закарпатській області рятувальники після ночі пошуків зуміли відшукати групу з чотирьох дітей, які заблукали в лісі. Про це повідомляє пресслужба ДСНС України.

За даними рятувальників, четверо дітей зникли 18 липня нинішнього року під час прогулянки лісом у селищі порошкове Ужгородського району. Діти пішли в ліс збирати ягоди і гриби. Однак в якийсь момент втратили орієнтир і тому не змогли самостійно вибратися з полону дерев.

Неповнолітніх шукали співробітники Національної поліції, рятувальники, Нацгвардія, волонтери та місцеві жителі. Крім того, місцевість допомагали "прочісувати" службові собаки, а в небі над лісом майоріли коптери.

"Станом на 09:15 співробітники ДСНС знайшли заблукалих дітей, транспортували їх в населений пункт і передали представникам поліції", — підкреслили рятувальники.читайте такожУ Києві загубився хлопчик, за яким доглядав батько, а провину "повісили" на матір

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що на горі Говерла були організовані пошуки маленького хлопчика, шестирічного Олексія Стефанціва з міста Коломия, який відстав від групи і заблукав.

"Під час підйому групою туристів у складі шести осіб з міста Коломия по зеленому маршруту на гору Говерла, поблизу селища Ворохта від групи відстав і заблукав хлопчик 2015 року народження", - зазначено в повідомленні ДСНС.

Після декількох днів пошуків, дитину вдалося відшукати - цілого і неушкодженого.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти