Не хотіла робити аборт: багатодітна мати побила гінеколога під Дніпром

8 грудня 2021, 14:57
Жінка свою провину визнала і розкаялася.
Гінеколог_лікар_кабінет
Жінка побила медика на Дніпропетровщині / Pixabay

У Нікополі Дніпропетровської області багатодітна мати побила лікаря-гінеколога. Причиною конфлікту стала відмова робити аборт її подрузі.

За даними суду Нікопольського міськрайонного суду Дніпропетровської області, жінка, у якої 4 неповнолітніх дітей, прийшла на прийом до гінекологічного відділення Нікопольської міської лікарні №4 разом зі своєю знайомою, пише ТСН.

Лікар-гінеколог через медичні протипоказання відмовилася робити аборт знайомої нападаючої.

відео дня

Це розлютило жінку і вона напала на медика. Підозрювана кілька разів вдарила гінеколога в обличчя. У постраждалої діагностували легкі тілесні ушкодження-забій м'яких тканин потиличної області.

читайте такожГінекологи назвали п'ять речей, які ніколи не повинні торкатися піхвиСправу суд розглядав без підозрюваної та потерпілої. Однак нападниця свою провину визнала і розкаялася.

Суд визнав нападника винною за частиною 1 статті 125 Кримінального кодексу України. Жінку оштрафували на 850 грн.

Нагадаємо, раніше вчені повідомляли про те, що менструальний цикл може бути важливим маркером здоров'я - нерегулярні або перервані менструації раніше були пов'язані з безліччю захворювань - включаючи рак, діабет, хвороби серця, проблеми з обміном речовин і навіть проблеми з психічним здоров'ям.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти