"Напилася так, що йти не могла": У Полтаві на вулиці знайшли 14-річну п'яну школярку

22 листопада 2021, 16:20
Дівчина негайно була госпіталізована в Полтавську обласну дитячу лікарню з конкретними попереднім діагнозом- "отруєння алкоголем"
Алкоголь
У Полтаві на вулиці знайшли 14-річну п'яну школярку / УНІАН

У Полтаві на вулиці перехожі знайшли дуже п'яну 14-річну дівчину-підлітка. Про це повідомляли представники пресслужби главку Національної поліції в Полтавській області.

Вчора, 21 листопада, близько 20:00, в поліцію надійшло повідомлення від городян, під мостом в мікрорайоні Половки. Там виявили неповнолітню дівчину, яка перебувала в стані сп'яніння і самостійно не могла пересуватися. На місце події прибули правоохоронці та медики.

Дівчина була госпіталізована в дитячу лікарню з попереднім діагнозом "отруєння алкоголем". І їй була надана кваліфікована медична допомога.

відео дня

"Правоохоронці встановили особу неповнолітньої. Нею виявилася 14-річна полтавка. За даним фактом поліція міста проводить перевірку, в ході якої з'ясовується коло осіб, з якими відпочивала дівчина, а також місце придбання неповнолітніми спиртних напоїв, з метою притягнення відповідальності винних до юридичної особи", – повідомили копи.

читайте такожЧому не можна пити спиртне на вихіднихвідповідь психотерапевта

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що поїзд сполученням Київ-Львів довелося зупинити з-за двох неадекватних дівчат, які в нетверезому стані пили, курили і бігали по вагону без одягу.

"Всьому приходить кінець, а тому на станції "Шепетівка" начальник поїзда прийняв рішення висадити неадекватних дівчат. Самі сходити вони не захотіли, а тому довелося їм допомогти", – заявили очевидці.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти