На Волині чоловік вийшов з в'язниці за вбивство батька і по-звірячому вбив матір

23 липня 2021, 14:09
За попередньою версією подій, у чоловіка з матір'ю виник конфлікт на побутовому грунті, після чого син побив її палицею по голові і тілу до смерті.
Поліція
На Волині чоловік вийшов з в'язниці за вбивство батька і по-звірячому вбив матір / vl.npu.gov.ua

У селищі міського типу Маневичі (Волинська область) 36-річний чоловік, які відсидів термін за вбивство батька у 2017 році, вбив матір. Про це повідомили співробітники поліції Волинської області.

Повідомлення про виявлення тіла літньої жінки в поліцію надійшло 22 липня. Слідчо-оперативна група на місці виявила жінку, у якої були численні забої та синці. 63-річна місцева жителька лежала у власному дворі без ознак життя.

Поліцейські затримали її сина, 36-річного місцевого жителя. Як встановили правоохоронці, 21 липня він повернувся з в'язниці − у 2017 році був судимий за нанесення тяжких тілесних ушкоджень, які спричинили смерть його батька.

За попередньою версією подій, у нього з матір'ю виник конфлікт, після чого син побив її палицею по голові і тілу, далі витягнув на вулицю, а сам зник. Від отриманих травм жінка померла.

Зловмисника затримали одразу відповідно до статті 208 КПК України. Розслідування триває.

читайте такожПоліція з'ясувала нові деталі звірячого вбивства матір'ю дочки під Харковом

Нагадаємо, раніше в Луцьку сталося моторошне подвійне вбивство. На місце події прибули патрульні поліцейські. У квартирі вони виявили тіла двох жінок - 56 і 22 років. Тіло дівчини знайшли в коридорі. Ймовірно, вона намагалася втекти. Її мати в момент нападу спала.

За версією слідства, своїх колишніх дружину і дочку зарубав 62-річний Василь Пилипюк.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти