На території НПЗ в Одесі прогримів вибух

28 серпня 2020, 08:40
Пожежа поширилася на територію в 500 "квадратів".
Вибух в Одесі
Вибух в Одесі прогримів у ніч на 28 серпня / dumskaya.net

В Одесі минулої ночі прогримів потужний вибух. НП сталася в мікрорайоні Шкодова Гора на території нафтопереробного заводу.

Про це повідомляє місцеве видання Думская.

За словами місцевих жителів, вони почули вибух і побачили яскравий спалах в районі електропідстанції, що розташована на території заводу.

В прес-службі Державної служби з надзвичайних ситуацій повідомили, що сталося загоряння сухої трави та сміття окремими осередками та приміщення трансформаторної підстанції.

Пожежа поширилася на територію в 500 "квадратів", її ліквідували близько другої години ночі. Після того, як бригада РЕМ знеструмила підстанцію, були проведені роботи з випуску диму та охолодження приміщення.

Загиблих і постраждалих немає.

Вибух в Одесі
Вибух в Одесі на НПЗ / dumskaya.net

Місцеві жителі підозрюють, що НП могла статися з вини мисливців за металом, які регулярно навідуються на непрацюючий завод вирізати кабель. За їхньою версією, зловмисники перерубали не той кабель.

Як повідомляв Главред, 4 серпня стався вибух у Бейруті, було зруйновано багато будівель, відомо про загибель понад 130 осіб, є тисячі постраждалих. За попередніми даними, в порту під час зварювальних робіт вибухнула селітра.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти