На Рівненщині 18-річний хлопець жорстоко вбив товариша

4 травня 2021, 18:59
За розправу хлопцеві загрожує від 7 до 10 років позбавлення волі.
На Рівненщині 18-річний хлопець жорстоко вбив товариша
Хлопець забив дошкою на смерть друга / Нацполіція

У Рівненській області, у Вараському районі, 18-річний хлопець відпочивав зі знайомим, після чого між хлопцями виникла сварка. Під час перепалки хлопець вирвав дерев'яну дошку з паркану і побив іншого.

"Як наслідок - 28-річний знайомий хлопця загинув через численні жорстокі травми. Тепер потенційному нападнику загрожує від 7 до 10 років позбавлення волі", - йдеться у повідомленні Нацполіції.

Інцидент стався 2 травня, коли хлопці відпочивали на березі місцевої водойми і вживали алкоголь. Згодом чоловіки почали сваритися.

"Тоді 18-річний хлопець вирвав дошку з дерев'яного паркану і агресивно побив нею 28-річного знайомого, він завдав безліч ударів. Коли хлопець скоїв напад, він просто розвернувся і зник з місця злочину", - зазначають у поліції.

Як повідомляють правоохоронці, між односельцями протягом тривалого часу були неприязні стосунки.

читайте такожНа Дніпропетровщині жорстоко вбили відому волонтерку

"Тільки вранці наступного дня побитого чоловіка знайшов його батько на тому ж місці - він проживає неподалік. Син був без свідомості. Він відразу ж викликав швидку. На жаль, незважаючи на зусилля медиків, 28-річний чоловік помер. Його не вдалося врятувати через безліч травм", - зазначили в Нацполіції.

У чоловіка діагностували, набряку головного мозку; відкриту черепно-мозкову травму; перелом кісток черепа; крововилив; забій мозку.

"18-річного хлопця вже затримали. Юнака підозрюють за кримінальною статтею, хлопцю загрожує від 7 до 10 років позбавлення волі", - додали в Нацполіції.

читайте такожУ Києві стоматолог намагався вбити бабусю і грабував своїх пацієнтів

Вбивства - про що раніше повідомляв Главред:

  • 27 квітня в поліції повідомили, що 16-річний хлопець в ході сімейної сварки зарізав батьків і молодшого брата, і після цього ще кілька днів жив у квартирі з трупами.
  • Він наніс численні ножові поранення батькам і 8-річному братові, від чого ті загинули на місці.
  • У Харкові в неділю, 2 травня, в одній з квартир на вул. Дружби Народів знайшли вбитими співмешканців - молодого чоловіка і дівчину.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти