На ММК імені Ілліча розповіли, як пандемія позначилася на його роботі

16 грудня 2020, 18:10
62
Через пандемію коронавірусу навесні комбінату довелося знижувати обсяги виробництва, але зараз підприємство вже працює на проектних параметрах.
Гендиректор ММК імені Ілліча Тарас Шевченко
Гендиректор ММК імені Ілліча Тарас Шевченко / скріншот

На Маріупольському металургійному комбінаті (ММК) імені Ілліча Групи Метінвест адаптувалися до умов роботи в період пандемії коронавірусу. Про це в ході віртуального прес-туру розповів гендиректор підприємства Тарас Шевченко.

Він зазначив, що у зв'язку з пандемією у весняні місяці 2020 року на ММК імені Ілліча були змушені знизити обсяги виробництва, оскільки у світі знизився попит на вироблену комбінатом продукцію. Однак влітку обсяги виробництва відновилися.

"Зараз комбінат працює на проектних параметрах. Пандемія коронавірусу внесла корективи не тільки в обсяги виробництва, але і, в тому числі, в можливість реалізації екологічних проектів. Зокрема, чергову газоочистку найбільшої доменної печі на підприємстві доведеться почати на пару місяців пізніше запланованого графіка – не з 1 січня 2021, а в кінці березня", - розповів Тарас Шевченко.

відео дня

Як пояснив Шевченко, така ситуація склалася через те, що раніше не було можливості для підготовки юридичної документації.

"Не можна було провести громадські слухання, засідання міської ради через заборони на зібрання людей... Розуміючи ці складнощі, ми вживаємо відповідні заходи як організаційного характеру, так і ті, що стосуються забезпечення безпеки людей для того, щоб забезпечити нормальну роботу на виробництві, і продовжити реалізовувати інвестиційні проекти", - пояснив Шевченко.

Нагадаємо, раніше Група Метінвест завершила найбільший екологічний проект в історії незалежної України - реконструкцію аглофабрики ММК імені Ілліча, інвестиції в який склали понад 160 мільйонів доларів США.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти