На Київстар ТБ розпочинається сезон нових українських серіалів

1 вересня 2023, 18:08
61
Їх можна переглянути ексклюзивно до телевізійної премʼєри.
На Київстар ТБ розпочинається сезон нових українських серіалів

Уже завтра, 1 вересня, на користувачів платформи кіно та телебачення Київстар ТБ, що є партнерським проєктом групи 1+1 media та компанії Київстар, очікує ексклюзивна премʼєра серіалу українського виробництва "Закохай мене, якщо зможеш". Щотижня, у пʼятницю, на платформі зʼявлятиметься нова серія проєкту. Зазначимо, що телевізійна премʼєра серіалу запланована після премʼєри на Київстар ТБ.

У авантютному детективі зіграють улюблені українські актори: Ксенія Мішина, Сергій Журавльов, який від перших днів війни пішов захищати Україну від російських окупантів, а також Костянтин Войтенко, Андрій Ісаєнко та Наталка Денисенко.

А вже у жовтні на глядачів чекатиме продовження культової історії про черкаських Ромео та Джульєтту, яку абоненти Київстар ТБ також зможуть подивитись першими до телевізійної премʼєри та ексклюзивно після. Усім відома шекспірівська класика, в українській інтерпретації від телеканалу ТЕТ. Нагадаємо, що перший сезон ситкому настільки сподобався глядачам, що потрапив у трійку найпопулярніших серіалів в Україні.

відео дня

У першому сезоні нашумілого весільного переполоху молодята Рома та Юля так старанно мирили запекло ворогуючих батьків, що ті випадково обмінялися партнерами. Так, тесть несподівано відчув почуття до вольової свахи, а романтична теща закохалася у свата. Розкручувати цей любовний чотирикутник доведеться, звичайно ж, його головним винуватцям – Юлі та Ромі. Увесь новий сезон молодята намагатимуться повернути батьків у законні шлюби й самі через це ледь не розлучаться.

Ролі черкаських "Ромео" та "Джульєтти" виконали Костянтин Войтенко та Поліна Василина. Батьків нареченого грають Андрій Пономаренко та Маргарита Бахтіна, а батьків нареченої – Назар Задніпровський та Віра Кобзар.

"Одне з головних завдань Київстар ТБ – забезпечувати користувачів платформи доступом до найкращого контенту. Саме тому ми завжди з радістю анонсуємо ексклюзивні новинки, захоплюючі прем'єри та багато іншого. Нині особливо важливо підтримувати та популяризувати вітчизняне виробництво, тож ми з великою гордістю анонсуємо лінійку нових українських серіалів на платформі. Поки розповідаємо про два проєкти, однак їх буде набагато більше", – коментують у Київстар ТБ.

Нагадаємо, що однією з переваг підключення Київстар ТБ є можливість перегляду контенту з п’яти різних видів пристроїв – зі смартфонів, планшетів, ноутбуків, Smart TV або ТВ-тюнерів, а також для абонентів Київстар без плати за інтернет-трафік. Загалом платформа налічує більше ніж 320 телеканалів та 20 000 фільмів та серіалів.

Слідкуйте за появою ексклюзивних прем’єр на платформі Київстар ТБ.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти