На кордоні з Білоруссю п'яний далекобійник наїхав на КПП і врізався в шлагбаум

17 липня 2021, 16:47
За словами водія автоцистерни, він вживав спиртне вже після після того, як благополучно пройшов оформлення і переїхав через білоруський кордон.
212
На кордоні з Білоруссю п'яний далекобійник наїхав на КПП / скріншот з відео

Вкрай нетверезий водій вантажного автомобіля на кордоні з Білоруссю виїхав на зустрічну смугу, а потім збив на землю шлагбаум у контрольно-пропускному пункті пропуску "Виступовичі". Про це повідомила прес-служба ДПСУ в соціальній мережі Facebook.

За словами водія автоцистерни, він вживав спиртне вже після після того, як пройшов білоруський кордон.

"Прикордонники Житомирського загону оформили на водія протоколи за злісну непокору прикордонному наряду (стаття 185-10 КУпАП) та порушення прикордонного режиму (стаття 202 КУпАП). А співробітники Нацполіції оформили адмінвиробництва за порушення ПДР, що спричинило пошкодження майна (ст.124), нетверезе водіння (ст. 130) без документів (ст. 126) і дрібне хуліганство (ст. 173)", ‒ розповіли українські прикордонники.

відео дня

читайте такожПрикордонники затримали поляка, який проривався на заробітки в Україну

Нагадаємо, раніше на митному пункті " Гоптівка "(Харківська область) українські прикордонники запобігли спробі перевезти наркотики з України до Росії.

Під час перевірки автобуса, який прямував на територію РФ, від одного з пасажирів, громадянина України, службовий собака відчув специфічний запах.

Після особистого огляду прикордонники знайшли в бороді 32-річного чоловіка згорток з марихуаною.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти