На дорозі Р-69 Київ-Чернігів зводять другу тимчасову переправу – Укравтодор

22 квітня 2022, 10:58
На дорозі Р-69 Київ-Чернігів зводять другу тимчасову переправу – Укравтодор

Біля зруйнованого мосту на дорозі Р-69 Київ-Чернігів дорожники зводять вже другу тимчасову переправу – після того, як на попередній локації робота була завершена, і з’явилась можливість задіяти дорожню техніку на новій ділянці. Про це повідомив Укравтодор.

"Влаштовуємо насип тимчасової об'їзної дороги. Для пропуску води буде проведений монтаж труби", – йдеться у повідомленні.

У відомстві нагадують, що внаслідок дій країни-терориста росії інфраструктура Чернігова та області була частково зруйнована. "У результаті бойових дій пошкоджено 626 км державних доріг та 20 мостів у межах області", – зазначають там.

відео дня

У квітні дорожнє господарство області відновило роботу. Зараз дорожники працюють над забезпеченням проїзду по основних транспортних коридорах.

Вже відновлено проїзд біля чотирьох зруйнованих споруд, де були організовані тимчасові об'їзди. На трьох штучних спорудах роботи тривають цього тижня.

"Водночас на дорогах М-01, Н-27 та Р-56 проводиться прибирання після розмінування. Наразі навели лад на 52 кілометрах. Розпочато роботи з ямкового ремонту на транспортних коридорах, що ведуть до Києва", – звітують в Укравтодорі.

Нагадаємо, що раніше міністр інфраструктури Олександр Кубраков повідомив про відновлення сполучення зі столицею на Житомирській трасі. Біля села Стоянка була відкрита тимчасова переправа через річку Ірпінь, яка працює й у напрямку Житомира і Києва. Таким чином, вдалося швидко відновити транспортний зв'язок, який було перервано через підрив мосту.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти