На Дніпропетровщині жорстоко вбили відому волонтерку

13 квітня 2021, 15:39
Відому Нікопольську волонтерку, 51-річну Анжелу Мончинську, знайшли з важкими травмами в будівлі по вулиці Електрометалургів. Вона померла в лікарні.
Волонтерка
Волонтерка Анжела Мончинська / Нікопольська правда

У місті Нікополь, що на Дніпропетровщині, в ніч на 12 квітня сталося жорстоке вбивство відомого волонтерки Анжели Мончинской. Про це повідомляють представники пресслужби Главку Нацполіції по регіону.

"12 квітня о 05:40 до чергової частини Нікопольського районного управління поліції надійшло повідомлення від фельдшера швидкої медичної допомоги про те, що в травматологічне відділення з тілесними ушкодженнями з будівлі по вулиці Електрометалургів доставили жінку, яка від отриманих травм померла", - йдеться в повідомленні.

Як пишуть місцеві ЗМІ, загибла 51-річна Анжела Мончинська зробила дуже багато для української армії. З самого початку війни разом з іншими волонтерами вона їздила на фронт, возила військовим продукти і різні необхідні речі. Жінка була нагороджена медаллю"За вірність українському народу".

Підозрюваного у злочині вже затримали - ним виявився 25-річний житель Нікопольського району.

читайте такожУ зоні АТО снайпер бойовиків вбив молодого волонтера - ЗМІ

Нагадаємо, раніше повідомлялося:

  • У Житомирі в під'їзді будинку знайшли застреленим підприємця, волонтера і колишнього військовослужбовця 95-ї бригади Олега Котенка.
  • Правоохоронці уточнили, що поруч з тілом знаходилася зареєстрована зброя, власником якої він був.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти