На Чернігівщині від вибуху снаряда загинули четверо бійців ЗСУ: у ДБР озвучили деталі

20 березня 2023, 10:51
У ДБР заявили, що трагедія в навчальному центрі ЗСУ в Чернігівській області сталася через детонацію снаряда. В результаті вибуху загинули чотири солдати.
Вибух, УНІАН
Четверо бійців загинули від вибуху в навчальному центрі ЗСУ / колаж фото ua.depositphotos.com і УНІАН

У навчальному центрі ЗСУ в Чернігівській області через детонацію снаряда сталася трагедія - внаслідок вибуху загинули четверо військовослужбовців. Про це повідомляється на офіційному каналі Державного бюро розслідувань в Telegram.

За даними слідства, в минулу суботу, 18 березня, у військовій частині проводилися штатні стрільби. Під час процесу раптово здетонував снаряд, в результаті чого загинули четверо солдатів.

Тіла військовослужбовців направлено до Чернігівського обласного бюро судово-медичної експертизи для проведення експертних процедур. Співробітники ДБР порушило кримінальну справу за статтею 414 КК України ("Порушення правил поводження зі зброєю").

Скріншоти

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в боротьбі за свободу і незалежність нашої країни загинув майстер спорту з гандболу Роман Пронюк. Воїн загинув, захищаючи місто-фортецю Бахмут. Роман родом з міста Коломия Івано-Франківської області.

До того стало відомо, що в боях за Україну загинув молодий український біолог і військовий Біжан Шаропов. Він вважався зниклим безвісти з квітня 2022 року. Крапку в трагічній історії поставив аналіз ДНК.

Вас можуть зацікавити такі новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти