Помста за ліквідацію штабу під Ізюмом: командири РФ женуть орків у "м'ясорубку"

4 травня 2022, 18:31
Моральний стан противника надзвичайно пригнічений, вони бояться йти в серйозний наступ, діють невеликими групами.
Росіянин
Солдатів РФ змушують йти в атаку / facebook.com/Mikokuk

На Ізюмському напрямку командири окупаційних підрозділів змушують своїх підлеглих йти в наступ, погрожуючи в'язницею.

Як розповів боєць Легіону Свободи Руслан Андрійко в ефірі інформаційного телемарафону, моральний стан противника надзвичайно пригнічений, вони бояться йти в серйозний наступ, діють невеликими групами.

У той же час було вже кілька критичних днів, коли орків силою вели в атаку: "І вони просто кидали свою техніку, кидали зброю. Це все було з матюками, дуже жорстко їм погрожували кримінальними справами, в'язницею, але моральний стан їх... знаходиться на дуже низькому рівні".

Він додав, що в регіоні б'ються підготовлені російські військові з хорошою технікою.

"За нашими даними, тут знаходяться не звичайні їх "бомжі", яких вони зганяють в Україну з усієї Росії, а фахівці з хорошою технікою", - сказав Андрійко.

Він також зазначив, що окупанти намагаються помститися за знищення в Ізюмі їхнього штабу, ліквідацію їхнього керівництва.

"Очевидно, як після того, як в Ізюмі був знищений штаб ра**истів, були знищені діючі генерали, вони захочуть помститися за це... вже це загострення відчувається", - сказав Андрійко.

Він повідомив, що вчора російські війська вперше скинули на місто Барвінкове касетні бомби, в результаті чого багато цивільних отримали поранення.

читайте такожПотужний удар ЗСУ під Ізюмом: у Пентагоні розкрили деталі візиту генерала РФ Герасимова

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що в Харківській області під Ізюмом в результаті вибуху в районі штабу 2 армії міг отримати поранення начальник генерального штабу Збройних сил Росії Валерій Герасимов. Високопоставлений російський воєначальник-окупант раніше прибув в район бойових дій, щоб особисто командувати наступом на Слов'янськ Донецької області.

Читайте ще:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти