Ляшко розповів, коли з червоної зони вийдуть Київ і п'ять областей

23 квітня 2021, 23:23
За словами головного санітарного лікаря країни Віктора Ляшка, є чимала ймовірність переведення столиці і п'яти регіонів в жовту карантинну зону.
Ляшко
Віктор Ляшко / УНІАН

Згідно зі свіжими прогнозами Міністерства охорони здоров'я України, червону карантинну зону покинуть Київ і п'ять областей. Регіони повинні перейти в жовту зону наступного тижня. Про це заявив головний санітарний лікар країни і заступник голови відомства Віктор Ляшко в соціальній мережі Facebook.

Чиновник зазначив, що Київ повинен вийти з "червоної" зони "з дня на день".

"За нашими прогнозами протягом наступного тижня виходитимуть з червоного рівня Львівська, місто Київ (з дня в день), Київська, Запорізька, Одеська та Полтавська області", ‒ стверджує він.

читайте такожСтепанов розповів, коли можливий перехід Києва з червоної зони

Коронавірус в Україні - про що повідомлялося раніше:

  • Керівник МОЗ Максим Степанов заявив, що Україна пройшла пік третьої хвилі коронавірусу. За його словами, в майбутньому країні загрожує новий штам COVID-19 - так звана подвійна мутація.
  • Ситуація з коронавірусом в Києві почала стабілізуватися, і чиновники столичної адміністрації допускають, що Київ може покинути червону зону карантин.
  • У середу, 21 квітня, влада України прийняла рішення виключити з червоної коронавірусної зони Чернівецьку область.
  • Таким чином, зараз у "червоній" зоні карантину залишаються 12 регіонів України: Київ, Житомирська, Запорізька, Київська, Львівська, Миколаївська, Одеська, Полтавська, Сумська, Харківська, Хмельницька та Чернігівська області.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти