Кулеба про розмову Кравчука з Пушиліним: Йому дозволено більше, ніж іншим

17 лютого 2021, 11:24оновлено 17 лютого 2021, 12:31
Кравчук взяв участь у ток-шоу на Першому каналі. І на нього після його спілкування в прямому ефірі з Пушиліним обрушився шквал критики.
Кулеба знайшов виправдання для розмови Кравчука з Пушиліним
Кулеба знайшов виправдання для розмови Кравчука з Пушиліним / УНІАН

У Леоніда Кравчука є особливий історичний статус, який дозволяє йому робити більше, ніж іншим – у тому числі і з'являтися на російських телеканалах, заявив міністр закордонних справ Дмитро Кулеба.

Як відомо, 15 лютого Кравчук взяв участь у ток-шоу Час покаже на російському пропагандистському Першому каналі. Під час шоу Кравчук онлайн поспілкувався з ватажком так званої "ДНР" Денисом Пушиліним, пише Українська правда.

читайте такожУ Кравчука заявили, що в переговорах по Донбасу стався важливий поворотЧерез те, що Україна на офіційному рівні не веде прямих переговорів із бойовиками – на Кравчука після його спілкування в прямому ефірі з Пушиліним обрушився шквал критики.

Зокрема, представниця партії Європейська солідарність Ірина Геращенко висловилася в дусі, що Кравчук "легітимізує покидька, ставлячи його на рівних із офіційним українським представником". Вона порівняла це з діями звільненого з ТКГ Вітольда Фокіна.

У свою чергу Кулеба сьогодні на прес-конференції нагадав, що Кравчук є першим президентом. Він підкреслив, що Кравчук дуже гідно представляє Україну в ТКГ, тому не може бути ніяких питань до його патріотичності і принциповості.

"Сам його історичний статус, його роль у здобутті незалежності України дозволяє йому робити трохи більше, ніж будь-якій посадовій особі, в тому числі під час різних телеефірів", – резюмував Кулеба.

Переговори по Донбасу

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти