Катастрофа Іл-76 у Росії: Буданов розкрив несподіваний нюанс

27 січня 2024, 19:38
126652
Ситуація з падінням Іл-76 у РФ залишається до кінця незрозумілою, підкреслив начальник ГУР.
Буданов
Кирило Буданов прокоментував катастрофу Іл-76 у РФ / Колаж: Главред, Фото: NV, mil.ru

Начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирило Буданов прокоментував інформацію щодо катастрофи літака Іл-76 у РФ.

Він зазначив, що ані українська, ані російська сторона не можуть до кінця відповісти, що сталося в ситуації з падінням літака Іл-76. Про це він сказав в ефірі національного інформаційного телемарафону.

Начальник ГУР підкреслив, що ситуація з падінням Іл-76 у РФ залишається до кінця незрозумілою.

відео дня

"На жаль, потрібно констатувати, що там сталося - до кінця не може відповісти жодна сторона. Позиція Росія - зрозуміло, в усьому звинувачувати Україну, при тому, що є низка незрозумілих для такої позиції фактів. Це насамперед те, що вони не показали полів, усипаних трупами, останками, як мали б це показати, щоб максимально звинуватити Україну, але навіть цього немає", - додав Буданов.

Катастрофа Іл-76 у РФ

Нагадаємо, 24 січня в Бєлгородській області РФ впав військовий літак Іл-76. ЗМІ з посиланням на Генштаб повідомили, що літак перевозив ракети для ЗРК С-300.

Низка російських ЗМІ поширили заяви російських чиновників про те, що на борту Іл-76 нібито перебували десятки українських військовополонених, яких везли на обмін.

У ГУР підтвердили лише те, що на 24 січня планувався обмін полоненими і він поки що не відбувається.

Президент України Володимир Зеленський у вечірньому відеозверненні заявив, що росіяни грають із життями українських полонених, із почуттями рідних і з емоціями українського суспільства. Президент наголосив, що потрібно встановити чіткі факти в інциденті.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти