Кремль вже не може приховати свої втрати: росіяни роздратовані діями РФ - ГУР

13 липня 2024, 11:47
1207
Третій рік повномасштабної війни, яку агресор називає так званою "СВО", позначається на настроях регіонів РФ.
армия рф, кремль, гур
Все більше росіян незадоволені війною та розуміють, скільки насправді РФ втрачає / Колаж: Главред, фото: flickr, ГУР

Внутрішня пропаганда країни-агресора Росії починає втрачати позиції, бо все частіше викликає у російського населення невдоволення, замість захвату. Однією з причин цього є невідповідність інформації, що транслюють в Росії, із реальним становищем. Це стосується і рівня втрат.

Як повідомляють у ГУР, приховувати правдиву статистику Кремлю стає все важче, а ресурси на ведення війни в Україні з часом вичерпуються. Про це свідчить і активна підготовка Москви до рекордного в історії підвищення податків.

"Згідно з планом Кремля, під виглядом "прогресивної шкали податку на прибуток фізичних осіб" побори в бюджет зростуть для росіян, які заробляють більше 2200 доларів на місяць. Ставка податку на прибуток зросте з 20% до 25%. За оцінками російського режиму, так звана податкова реформа дозволить зібрати близько 200 мільярдів доларів у період з 2025 по 2031 роки", - йдеться у повідомленні.

відео дня

Невтішні для режиму суспільні настрої, які спостерігають у Кремлі, змушують військово-політичне керівництво РФ готувати населення до "затягування пасків". Бо народ воліє переключити фокус уваги на соціально-побутові проблеми, в той час як Москві потрібна зацикленість на воєнній тематиці.

"Загалом активізація "соціальної" діяльності держави-агресора свідчить про спробу каналізувати невдоволення та уникнути неконтрольованих соціальних вибухів на Росії", - підсумували в ГУР.

Що таке ГУР?

Головне управління розвідки Міністерства оборони України (ГУР МОУ) — розвідувальний орган Міністерства оборони України. Згідно із Законом України "Про розвідку" здійснює добування, аналітичне опрацювання, оброблення і надання розвідувальної інформації її споживачам, пише Вікіпедія.

Реакція ГУР на події російсько-української війни

Нещодавно в ГУР прокоментували масований удар РФ, внаслідок якого російські ракети вдарили по лікарнях у Києві. Там зазначили, що росіяни відчують на собі відповідь, яка обов'язково буде.

Напередодні розвідники Головного управління розвідки Міноборони України спільно з аеророзвідниками 45-ї окремої артилерійської бригади знищили на два об’єкти російських загарбників на окупованій частині Донецької області.

Раніше стало відомо, що по цілях російських окупантів було завдано серію успішних FPV-ударів українськими розвідниками.Операція була проведена операторами підрозділу Головного управління розвідки Міноборони "Ghost".
Інші новини з ГУР:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти