"Колять людей, як собак на вулиці": чоловік влаштував скандал у центрі вакцинації в Полтаві

9 грудня 2021, 08:23
1404
Його вдалося заспокоїти лише з допомогою поліції.
'Колять людей, як собак на вулиці': чоловік влаштував скандал у центрі вакцинації в Полтаві
Чоловік зупинив роботу центру вакцинації / poltava.to

У Полтаві активіст і противник вакцинації спробував зупинити роботу центру вакцинації, відібравши у медиків ноутбук.

Інцидент стався у Полтавському міському Будинку культури, де відкрили пункт масової вакцинації, пише "Полтавщина".

Денис Корнєєв є співробітником даного ДК і тому вирішив з'ясувати, на яких підставах там роблять щеплення. При цьому, судячи з публікацій молодої людини в соцмережах, він є затятим противником примусової вакцинації, яка, на його думку, порушує права громадян.

відео дня

Чоловік забрав у медиків ноутбук, через який вносилися дані щодо вакцинованих осіб. Потім він зажадав у них документи: сертифікацію якості лікарського засобу, список побічних наслідків, страховий поліс, дозвіл від міськради на проведення експериментального щеплення і т. д.

читайте такожЛьвівський суд заарештував головного антивакцинатора України: у відповідь той заявив про зв'язок з КеннедіСитуацію вдалося врегулювати за допомогою поліції і працівниці Департаменту культури, яка відвела Корнєєва на робоче місце. Ноутбук він повернув лікарям. Робота центру вакцинації була заблокована близько 15 хвилин. За фактом події патрульна поліція протоколу не складала.

Чоловік пообіцяв, що якщо лікарі будуть продовжувати вакцинувати в міському ДК, то він повернеться.

"Повний абсурд"

Пізніше в коментарі місцевим ЗМІ чоловік прокоментував те, що трапилося. За його словами, вакцинація порушує конституційні права громадян, а препарати нібито випробовують на українцях.

"У мене була мета, щоб щеплення проходило в медичних установах. Щоб не було такого, що колять людей, як собак на вулиці. Я вважаю, що це ненормально. Я не проти вакцинації. Якщо людина бажає, нехай робить. Річ у тому, що зараз порушують конституційні права. Йдеш в магазин - одягни маску, покажи сертифікат... Що далі, на касі танцювати треба? Все, що відбувається повний абсурд. Заходиш на сайт Єдиного реєстру лікарських засобів, а там немає слова "вакцина". Там є протокол випробування експериментальних лікарських засобів", - заявив противник вакцинації.

Зазначимо, що в Україні станом на ранок, 9 грудня, від коронавірусу померло вже 94 499.

Раніше повідомлялося, що американське подружжя, які були затятими противниками вакцинації проти коронавірусу, раптово заразилися "ковідом" і потрапили в лікарню. Інфекція забрала життя 40-річної жінки, а сиротами залишилися четверо дітей. Після цієї трагедії, чоловік покійної переоцінив ситуацію і почав закликати світ отримати щеплення.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти