Як "вижити" рітейлерам у воєнний час? Поради та ідеї від банку "Південний"

30 листопада 2023, 16:28оновлено 4 січня, 14:31
90
Життя
"Життя" у новій реальності / freepik

В умовах воєнного часу торгові компанії стикаються з нетиповими проблемами, що потребують гнучкості та стратегічного мислення. Банк "Південний", який заснували 30 років тому бізнесмени з Одеси Родін Юрій Олександрович та Беккер Марк Ісаакович, надає цінні поради та робочі фінансові рішення для рітейлерів, допомагаючи їм успішно адаптуватися до змін у бізнес-середовищі.

"Життя" у новій реальності

Повернення до кредитів на розширення мережі

Сьогодні запити рітейлерів щодо фінансування повертаються на довоєнний рівень. Тому експерти пропонують залучати кредити на вигідних умовах для розширення мережі, що сприятиме зростанню та зміцненню позицій на ринку.

відео дня

Реакція на запити, пов'язані із впливом війни

Банк активно підтримує рітейлерів у виконанні запитів, пов'язаних із впливом воєнного часу. Це дозволяє представникам бізнесу стабільно працювати в осінньо-зимовий період у разі можливих блекаутів та обстрілів енергетичної інфраструктури.

Фінансова підтримка від "Південного"

Представники українського рітейлу відчувають підтримку з перших днів російської військової агресії.За ініціативою банку "Південний" для представників бізнесу було запроваджено кредитні канікули. Це дало їм можливість адаптуватись, і зараз ринок продовжує працювати стабільно.

Сьогодні банк пропонує представникам рітейлу вигідні умови співпраці, що дозволяє не просто підтримувати бізнес "на плаву", а масштабувати його, розвивати. Для цього юридичні особи та приватні підприємці можуть скористатися:

  • вигідними кредитами;
  • послугою торговельного еквайрингу;
  • овердрафтом.

Індивідуальний підхід та гнучкі умови кредитування

Банк застосовує індивідуальний підхід до кожного клієнта, враховуючи його потреби та плани розвитку бізнесу. Зокрема, сюди входять рішення для поповнення оборотного капіталу, відкриття нових магазинів, заміщення кредиторської заборгованості та використання програми "Доступні кредити 5-7-9%".

Торговий еквайринг як пріоритетний напрямок

Банківська послуга дає можливість приймати оплату платіжними картками систем Visa, Mastercard WorldWide та "Простір" за товари, роботи та послуги у POS-терміналах.

Переваги використання торговельного еквайрингу від банку "Південний" включають залучення нових клієнтів, збільшення торговельного обороту, використання терміналу з функцією фіскалізації при емісії чеків.

Овердрафт для рітейлерів

Овердрафт від банку "Південний" - можливість поповнення оборотних коштів для фінансування поточної діяльності. Послуга дозволяє компанії використовувати кошти, що перевищують доступні на рахунку, забезпечуючи гнучкість в управлінні фінансами.

Переваги овердрафту включають швидкий доступ до додаткових засобів, що особливо важливо в умовах ринкової обстановки, що швидко змінюється. Відсутність необхідності надання додаткових застав або довгострокових зобов'язань робить овердрафт привабливим інструментом для рітейлерів.

Коротка довідка. Банк "Південний" власники: Юрій Родін, Марк Беккер. Рік заснування - 1993. Компанія входить до топ-50 роботодавців країни за версією Forbes і є одним із лідерів України серед банків із найбільш вигідними кредитними умовами для бізнесу.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти