Як вибрати модний рюкзак для старшої школи

11 серпня 2021, 11:48
133
Прямувати за найгарячішими трендами і бути на гребні модної хвилі — ось стихія молоді.
Як вибрати модний рюкзак для старшої школи

Шкільні канікули 2021 промчали як одна мить. Пора збирати стильний шкільний лук, в якому головним акцентом буде, звичайно, рюкзак.

Що популярно у підлітків в цьому році?

Вибрати шкільний рюкзак для підлітка — відповідальне завдання. Щоб дитина носила його з задоволенням, модель повинна бути не просто зручною, але і актуальною. Прямувати за найгарячішими трендами і бути на гребні модної хвилі — ось стихія молоді. Що зараз модно серед старшокласників? Які рюкзаки та аксесуари будуть зірками шкільних коридорів в наступному навчальному році?

Форма. Об'ємні "пузаті" рюкзаки плавної обтічної форми — те, що потрібно. Вони місткі та стильні. Різноманітні зовнішні кишені тільки додають їм чарівності.

Розмір і вага. Класний рюкзак повинен поєднувати непоєднуване: мало важити і бути максимально містким. Таке завдання під силу тільки якісним брендовим моделям. В середньому, оптимальний літраж рюкзака для старшої школи: від 15 до 28 л при вазі до 1000 г: щоб і все необхідне помістилося, і плечі не втомлювалися.

Дизайн і колір. У цьому році в тренді ніжна пастельна палітра і контрастні поєднання кислотних кольорів. Класика в сірих тонах, хакі і total black — актуальна поза часом. Стильні рюкзаки можуть бути як однотонними, так і з строкатими патернами. На піку популярності — клітинка.

Оздоблення в рюкзаках — як родзинки з посипкою в пасках. "Найсмачніше" і найгарніше, на чому в першу чергу фокусується погляд. Найбільш "стигле і соковите" в цьому сезоні:

  • Принти (різнокольорові і монохромні); світловідбивний, шовкотрафаретний та голографічний друк; силіконове та гумове нанесення (об'ємні написи та орнаменти).
  • Об'ємні бейджі та нашивки: переливні, гумові; для творчих особистостей — змінні бейджі на липучках (дизайн можна міняти під настрій);
  • LED-пайпінг і сяючі в темряві малюнки — хіт сезону. Рюкзак, який світиться та мерехтить, виглядає дуже ефектно.
  • Яскрава тасьма, контрастне обрамлення блискавок і кишень — актуальний тренд.

Функціонал. Відділення для книжок і зошитів, органайзери для дрібниць і кишеньки для всякої всячини — маст-хев. У рюкзаках Kite відділення для гаджетів оснащені м'якою флісовою підкладкою, що захищає екран.

Тканина та фурнітура — міцні та надійні. Завдяки високоякісним застібкам і міцним матеріалам, рюкзаки Kite в кінці навчального року залишаються такими ж красивими, якими ви їх побачили вперше на полиці магазину.

Комфорт і здоров'я — найголовніше. У старшій школі ортопедичні спинки важливі не менше, ніж в перших класах.

Як вибрати модний рюкзак для старшої школи

Рюкзаки для тінейджерів Kite Education Teens і їхні переваги

  • Ортопедія — найважливіша перевага рюкзаків Kite. Ортопедичні спинки, м'які лямки і нагрудні ремені є у кожній шкільній моделі. Рюкзаки Kite схвалені німецьким Інститутом Здоров'я і ергономіка IGR.
  • Ліцензії — можливість бути причетним до улюбленої історії. У Kite — вражаючі ліцензійні дизайни: Harry Potter, Peanuts Snoopy, NASA, FC Juventus, DC Comics.
  • Можна зібрати капсульний комплект в улюбленому дизайні: практично до кожної моделі можна підібрати відповідний пенал і сумку для взуття.

Для виходу в світ і прогулянок теж потрібен рюкзак! Колекція рюкзаків для міста Kite City — стильні та зручні моделі для міста, які незамінні в позашкільний час.

Бананка в цьому сезоні потрібна кожному

З трендовими сумками-бананка Kite City можна гуляти без нічого, при цьому брати з собою найнеобхідніше. Актуальний образ і вільні руки — головна перевага поясний сумки.

Модні сумки і рюкзаки — це Kite.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти